Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Priżba 2011 stacjonarnie i fotograficznie

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
SewerynR
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) SewerynR » 13.12.2011 12:48

jacek77 napisał(a):
markasyt napisał(a):
fancroatia napisał(a):Sorry za odpowiedź nie od Autora
ale jeżeli mogę polecić to najlepsze wino jest do kupienia w Smokwicy, trochę gorsze w Blato. Najlepsze białe wino jest w Cara - trudne do zdobycia w sezonie. Ryby i mule są do kupienia w Blato - najlepiej być o 6 - 7 rano pełny wybór - market w rynku. ostateczność to Vela Luka.

Dzięki, to już chyba komplet potrzebnych mi informacji :D

Bardzo dobre winko kupowałem w Grsicy u znajomych moich gospodarzy, mają również wspaniałą oliwe a rybki można kupić w Brnie gdzie cumują takie dość duże statki rybackie

Witaj Jacku, kojarzy Ci się może taka lokalizacja ? http://www.zakwaterowanie-chorwacja.com ... a/1072/1//

Jedziemy tam w 2012 w drugiej połowie sierpnia. Ponadto mam pytanie: Czy w Priźbie jest jakiś bankomat i czyewentualnie w tym sklepie (co to zasklep?) można płacić kartą? Będę wdzięczny za informacje a jeszcze bardziej za Twojego maila bo mam wiele więcej pytań a nie chcę zaśmiecać forum ... :-)
jacek77
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek77 » 13.12.2011 13:04

SewerynR napisał(a):
Witaj Jacku, kojarzy Ci się może taka lokalizacja ? http://www.zakwaterowanie-chorwacja.com ... a/1072/1//

Jedziemy tam w 2012 w drugiej połowie sierpnia. Ponadto mam pytanie: Czy w Priźbie jest jakiś bankomat i czyewentualnie w tym sklepie (co to zasklep?) można płacić kartą? Będę wdzięczny za informacje a jeszcze bardziej za Twojego maila bo mam wiele więcej pytań a nie chcę zaśmiecać forum ... :-)

pod moim nickiem jest nr GG zwykle wieczorem jestem dostępny
mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
brzo1985
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) brzo1985 » 18.01.2012 15:13

Podbijam- odnośnie bankomatów w Prizbie. Są takowe? :)
gego
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) gego » 18.01.2012 18:35

brzo1985 napisał(a):Podbijam- odnośnie bankomatów w Prizbie. Są takowe? :)

nie

w Blato - najbliżej
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.07.2012 03:08

Ciekawe, jak w tym roku (2012) wygląda dojazd do Prizby z Vela Luki przez Blato oczywiście. Czy wiadomo coś o remontach dróg w tej okolicy?
ZoltaN
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ZoltaN » 05.07.2012 08:22

eystrasalt napisał(a):Ciekawe, jak w tym roku (2012) wygląda dojazd do Prizby z Vela Luki przez Blato oczywiście. Czy wiadomo coś o remontach dróg w tej okolicy?

Wczoraj dostałem e-maila od gospodyni Naszej miejscówki w Prizbie, że remont drogi na odcinku Blato - Prizba ma się na dniach zakończyć. Kończą już odcinek bliżej Prizby... tak więc wszyćko gra i buczy, gdyż ruch wahadłowy był dość uciążliwy...

Pisała także o mega giga upałach, w cieniu 35 stopni i nocami nidyrydy spać, zaś woda w morzu to istna gorąca zupa...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.07.2012 10:19

ZoltaN napisał(a): Pisała także o mega giga upałach, w cieniu 35 stopni...

Czyli prawie jak u mnie w domu w ostatnich dniach ;-) Dzięki, ZoltaN, za info w sprawie drogi.
CROnikiCROpka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROnikiCROpka » 05.07.2012 22:24

Świetna relacja, przeczytałam od deski do deski :) Aż się chce wskoczyć do tego pięknego morza, a tu jeszcze ponad miesiąc oczekiwania...
Poprzednia strona

Powrót do Nasze relacje z podróży