jackiller napisał(a):Witam (jacek76 z tej strony)
No pięknie tam...
Wybacz, czytam jedynie obrazkowo... i może nie doczytałem.
Jakim sprzętem robiłeś fotki ??
Olympus SP 510 UZ plus filtr polaryzacyjny Marumi WPC
markasyt napisał(a):Miło poczytac i pooglądać.
Wybieramy się do Priżby w pierwszej połowie października. Główne cele to spokój, rybka i winko. Mógłbyś Jacku coś napisać o możliwości zakupu świeżej ryby i winka z jakieś winnicy? O spokój to się chyba nie trzeba obawieć w październiku
Czy jakiś bankomat w okolicy to nadmiar optymizmu?
fancroatia napisał(a):Sorry za odpowiedź nie od Autora
ale jeżeli mogę polecić to najlepsze wino jest do kupienia w Smokwicy, trochę gorsze w Blato. Najlepsze białe wino jest w Cara - trudne do zdobycia w sezonie. Ryby i mule są do kupienia w Blato - najlepiej być o 6 - 7 rano pełny wybór - market w rynku. ostateczność to Vela Luka.
markasyt napisał(a):fancroatia napisał(a):Sorry za odpowiedź nie od Autora
ale jeżeli mogę polecić to najlepsze wino jest do kupienia w Smokwicy, trochę gorsze w Blato. Najlepsze białe wino jest w Cara - trudne do zdobycia w sezonie. Ryby i mule są do kupienia w Blato - najlepiej być o 6 - 7 rano pełny wybór - market w rynku. ostateczność to Vela Luka.
Dzięki, to już chyba komplet potrzebnych mi informacji
markasyt napisał(a):fancroatia napisał(a):Sorry za odpowiedź nie od Autora
Dzięki, to już chyba komplet potrzebnych mi informacji
jacek77 napisał(a):Bardzo dobre winko kupowałem w Grsicy u znajomych moich gospodarzy, mają również wspaniałą oliwe a rybki można kupić w Brnie gdzie cumują takie dość duże statki rybackie
Powrót do Nasze relacje z podróży