Się ckneło zatęskniło )) Primosten wspomnienie minionego lata
cholewcia poszło od końca
onyxx72 napisał(a):Nooooooo,SUPEROWE foty:)Zdanie na koncu,chyba nie oznacza,ze nie masz wiecej
JackDaniels;) napisał(a):arturac napisał(a):Primośten piękny ale foty do bani.
sam jesteś do BANI
madzia828 napisał(a):JackDaniels mogłabym poprosic o namiary na Waszą kwaterę ? planujemy znowu wakacje w Chorwacji i jakoś Primosten zaczyna mi się podobac, w zeszłym roku bylismy w Breli, wczesniej na Pagu. jak tam z cenami za aprt.2+1? ze względu na moją córcię 3 letnia wolałabym coś bliżej plaży. a jeśli chodzi o plaże to można tam znaleźc jakies małe zatoczki?
Piter_M napisał(a):JackDaniels;) napisał(a):arturac napisał(a):Primośten piękny ale foty do bani.
sam jesteś do BANI
że zdjęcia do bani to może aż tak bym nie powiedział
ale te winietowanie na każdym zdjęciu mogłeś sobie darować, no i zdjęcia mogły być większe, najlepiej w naszym forumowym standardzie czyli 800 x 600.
JackDaniels;) napisał(a):Piter_M napisał(a):JackDaniels;) napisał(a):arturac napisał(a):Primośten piękny ale foty do bani.
sam jesteś do BANI
ale te winietowanie na każdym zdjęciu mogłeś sobie darować, no i zdjęcia mogły być większe, najlepiej w naszym forumowym standardzie czyli 800 x 600.
następnym razem się poprawię
arturac napisał(a):JackDaniels;) napisał(a):Piter_M napisał(a):JackDaniels;) napisał(a):arturac napisał(a):Primośten piękny ale foty do bani.
sam jesteś do BANI
następnym razem się poprawię
i tylko o to mi chodziło, w sensie, że zdjęcia do bani:)