cholewcia poszło od końca
onyxx72 napisał(a):Nooooooo,SUPEROWE foty:)Zdanie na koncu,chyba nie oznacza,ze nie masz wiecej![]()
![]()
.png)
.png)
.png)
JackDaniels;) napisał(a):arturac napisał(a):Primośten piękny ale foty do bani.
sam jesteś do BANI![]()
![]()
madzia828 napisał(a):JackDaniels mogłabym poprosic o namiary na Waszą kwaterę ? planujemy znowu wakacje w Chorwacji i jakoś Primosten zaczyna mi się podobac, w zeszłym roku bylismy w Breli, wczesniej na Pagu. jak tam z cenami za aprt.2+1? ze względu na moją córcię 3 letnia wolałabym coś bliżej plaży. a jeśli chodzi o plaże to można tam znaleźc jakies małe zatoczki?
Piter_M napisał(a):JackDaniels;) napisał(a):arturac napisał(a):Primośten piękny ale foty do bani.
sam jesteś do BANI![]()
![]()
że zdjęcia do bani to może aż tak bym nie powiedział
ale te winietowanie na każdym zdjęciu mogłeś sobie darować, no i zdjęcia mogły być większe, najlepiej w naszym forumowym standardzie czyli 800 x 600.
JackDaniels;) napisał(a):Piter_M napisał(a):JackDaniels;) napisał(a):arturac napisał(a):Primośten piękny ale foty do bani.
sam jesteś do BANI![]()
![]()
ale te winietowanie na każdym zdjęciu mogłeś sobie darować, no i zdjęcia mogły być większe, najlepiej w naszym forumowym standardzie czyli 800 x 600.
następnym razem się poprawię
arturac napisał(a):JackDaniels;) napisał(a):Piter_M napisał(a):JackDaniels;) napisał(a):arturac napisał(a):Primośten piękny ale foty do bani.
sam jesteś do BANI![]()
![]()
następnym razem się poprawię
i tylko o to mi chodziło, w sensie, że zdjęcia do bani:)
Powrót do Chorwacja w naszym obiektywie