Jeżowiec napisał(a):lukasz22i napisał(a):...prosze pisać. Ja jestem zachwycony.
Dwa pytania odnośnie Primosten:
1) czy zjazd od autostrady do miasteczka jest w miarę normalny, czy jak to bywa czasami w Chorwacji kręta wąska stroma droga?
2) czy można w tym miasteczku kupić na targu świeże ryby?
I jeszcze do tych co yli w tym roku - czy faktycznie okolica wygląda tak smętnie jak to opisuje kulka53 w jednym ze swoich postów??
1) czy zjazd od autostrady do miasteczka jest w miarę normalny, czy jak to bywa czasami w Chorwacji kręta wąska stroma droga?
I jeszcze do tych co yli w tym roku - czy faktycznie okolica wygląda tak smętnie jak to opisuje kulka53 w jednym ze swoich postów??
Corwin napisał(a):Dzięki za odp. Kevlar. Bardzo mi się podoba krajobraz Primosten wklejony przez Ines. Mocno się zastanawiam nad wybraniem wlasnie Primosten na miejsce urlopu we wrzesniu. Choc cos tez ciagnie mnie dalej - za split i dlatego troche czuje sie rozdarty gdzie jechac . Przyjazd z PL do CRO planuje z noclegiem w okolicy jezior plitwickich (bede tam juz drugi raz, bo naprawde warto), wiec dalszy dojazd nie robi problemu. Z drugiej strony Primosten pasuje na dobra baze wypadowa.
Czy ktos z forumowiczow byl moze tam we wrzesniu?
Corwin napisał(a):Dzięki za odp. Kevlar. Bardzo mi się podoba krajobraz Primosten wklejony przez Ines. Mocno się zastanawiam nad wybraniem wlasnie Primosten na miejsce urlopu we wrzesniu. Choc cos tez ciagnie mnie dalej - za split i dlatego troche czuje sie rozdarty gdzie jechac . Przyjazd z PL do CRO planuje z noclegiem w okolicy jezior plitwickich (bede tam juz drugi raz, bo naprawde warto), wiec dalszy dojazd nie robi problemu. Z drugiej strony Primosten pasuje na dobra baze wypadowa.
zybog napisał(a):Corwin napisał(a):Dzięki za odp. Kevlar. Bardzo mi się podoba krajobraz Primosten wklejony przez Ines. Mocno się zastanawiam nad wybraniem wlasnie Primosten na miejsce urlopu we wrzesniu. Choc cos tez ciagnie mnie dalej - za split i dlatego troche czuje sie rozdarty gdzie jechac . Przyjazd z PL do CRO planuje z noclegiem w okolicy jezior plitwickich (bede tam juz drugi raz, bo naprawde warto), wiec dalszy dojazd nie robi problemu. Z drugiej strony Primosten pasuje na dobra baze wypadowa.
Witaj ''rodaku''- byłem we wrześniu w zeszłym roku na campingu Adriatic w Primosten.Było bardzo miło;pogoda super,piekne widoki,dobra baza wypadowa.Druą część urlopu spędziłem na Hvarze-tez było super.jeżeli masz jakieś pytania-chętnie odpowiem.