Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Primosten we dwoje

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
BraveSirRobin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) BraveSirRobin » 16.01.2012 22:54

I tak nastał piątek, czyli ostatni dzień naszego pobytu w Chorwacji :( Dzień ten spędziliśmy jak na turystę przystało...na plaży. Trzeba w końcu nacieszyć się tym słoneczkiem...ehhh

Pod wieczór postanowiliśmy w końcu zobaczyć jak Primosten wygląda o zachodzie słońca i wybraliśmy się na spacer tuż przed zmrokiem. Trzeba będzie tu kiedyś tu wrócić :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 16.01.2012 23:07

Zachody w Cro są najpiękniesze! :D
Szkoda że to już koniec waszych wakacji.....
BraveSirRobin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) BraveSirRobin » 16.01.2012 23:25

Ostatni wieczór spędziliśmy w starym mieście...ja mógłbym tam cały czas się szwędać. A jak się człowiek zmęczy to można przekąsić co nieco, popijając oczywiście miejscowym winem.
Obrazek

A to miejsce jest chyba znane w Primosten :D
Obrazek

Obrazek

A moja żoneczka tak szybko piła, że nawet aparat tego nie uchwycił...bo z taką zagrychą wino smakuje niesamowicie
Obrazek
BraveSirRobin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) BraveSirRobin » 16.01.2012 23:32

W nocy z piątku na sobotę pierwszy raz zmieniła się pogoda. Nocne niebo zasłoniły chmury i zaczął padać deszcz... przy temperaturze 30 stopni, drobny deszcz był niemal zbawieniem. Dawno tak miło nie mokłem na deszczu :D Może to nazbyt śmiała teoria, ale to pewnie Chorwacja płakała, że wyjeżdżamy.....a co 8)

Droga powrotna minęła dość szybko i sprawnie. Po przyjeździe do Polski zauważyłem pewien minus wyjazdów wrześniowych...szok pourlopowy jest dużo większy, gdy uświadamiasz sobie, że jest już jesień i jest zimno :D

Serdecznie dziękuję za uwagę.
Pozdrawiamy
plessant
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) plessant » 17.01.2012 07:46

Dziękuję fajnie się czytało i oglądało
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.01.2012 09:22

JA też tam byłam i winko wieczorem piłam 8) ,Świetnie wygląda Primosten wieczorkiem .
jkmarta
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) jkmarta » 17.01.2012 10:53

Dzięki za relację. Z wielką przyjemnością powspominałam zeszłoroczne wakacje w Primosten. Knajpka z winem znajoma... girice + winko to ulubiony zestaw mojego męża.
P.S. Super fotki.
roma002
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) roma002 » 17.01.2012 13:46

Super relacja. Z tym szokiem pourlopowym to masz rację - to samo przeżyłam po pierwszym wyjeździe do Chorwacji- w Polsce był wtedy tak zimny wrzesień, że zaraz trzeba było wskoczyć w kurtki i dopadła mnie klasyczna deprecha. Dlatego teraz Chorwacja zawsze w czerwcu.. W 2011 roku spędziliśmy w Primosten dwa cudowne tygodnie, bardzo tęsknię i odliczam już dni do kolejnego wyjazdu -oczywiście w czerwcu! Tym razem Riwiera Makarska
Gosia i Marek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gosia i Marek » 20.01.2012 14:21

Moja ukochana miejscówka w Primosten- winiarnia! Pyszne winko tam mają, dla nas takiego posiedzeie skończyło się bardzo źle:) czyt. mega kac w temp. 33 st. w cieniu.
damianisko5
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) damianisko5 » 24.01.2012 10:26

Witam - planuję w lecie tego roku " Primosten we dwoje " w drodze powrotnej do domu. Proszę o namiary na kwaterę i garść info /ceny, możliwości rezerwacji itp, więcej fotek / Wielkie dzięki. Pozdrowienia.
BraveSirRobin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) BraveSirRobin » 24.01.2012 11:13

damianisko5 napisał(a):Witam - planuję w lecie tego roku " Primosten we dwoje " w drodze powrotnej do domu. Proszę o namiary na kwaterę i garść info /ceny, możliwości rezerwacji itp, więcej fotek / Wielkie dzięki. Pozdrowienia.

Witam
Proszę o adres e-mail to prześlę namiary i pomocne informacje.
Pozdrawiam
damianisko5
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) damianisko5 » 24.01.2012 12:33

Dziękuję i przepraszam, że wcześniej nie podałem - przyzwyczajenia z innego forum /motoryzacyjnego/ poniżej adres
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Jeszcze raz dziękuję i czekam na cenne info. ps. Byłem w zeszły roku w lipcu na wyspie Hvar. MM
alladyndelscorcho
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) alladyndelscorcho » 03.02.2012 21:54

Troszkę się spóźniłem na seans a widzę, że w pierwszych rzędach siedziało wiele znajomych twarzy :) Nic nie szkodzi, prapremiera też smakowała wyśmienicie. Bardzo przyjemna w odbiorze relacja. Serce mocniej zabiło bo w Primosten byłem podczas pierwszej mojej wizyty w Cro, w czerwcu 2003 roku w podróży przedślubnej :) My wybraliśmy wtedy wariant odwrotny - Najpierw Primosten a Plitwickie na końcu. Po drodze było jeszcze kilka dni w Makarskiej i wycieczka do Trogiru. Z Primosten do Dubrownika jest około 300 km! Szacunek, że szarpnęliście się na taką wycieczkę. W Sibeniku byłem 2 razy i w tym roku też złożę wizytę :)

Eh, miło było pooglądać znajome kąty. W tym roku wybieram się do Pirovaca i mam zamiar odwiedzić ponownie Primosten :) Dzięki Twojej relacji przypomniałem sobie jakie to urocze miejsce.

Dobrze, że teraz są aparaty cyfrowe. W 2003 roku wypstrykałem 5 albo 6 kliszy, cztery lata temu zrobiłem coś około 2500 zdjęć (potem była oczywiście selekcja), aż się boję co to będzie w tym roku bo już się nie mogę doczekać kiedy będę mógł napisać nową relację :lol: :lol: :lol:
ARTUR_KOLNICA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ARTUR_KOLNICA » 06.02.2012 20:02

Witam i też oczywiście dołączam się do obserwatorów tej wyprawy, potwierdzam Primosten jest piękny o każdej porze.
Jeśli możecie podeślijcie namiary na nocleg adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
Ja byłem 2 tygodnie w Mastrince, świetne miejsce wypadowe, właściciele bardzo mili i apartament super (dwie sypialnie łazienka i klima w cenie-polecam).
grzegorz146
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) grzegorz146 » 07.02.2012 18:48

Witam.
Chociaż dołączyłem zbyt późno do czytelni,to i tak przeczytałem całą relację jednym tchem.Super zdjęcia,jak i cała relacja.
Planujemy z żoną w tym roku wybrać się do Primosten, i dlatego chciałbym prosić o namiary na kwaterę. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Primosten we dwoje - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone