napisał(a) Sabina_wawa » 12.12.2012 20:09
Nic nie śmierdziało... Było czysto, no może poza balkonem, szczególnie że jaskółki sobie tam gniazdo zrobiły. Z balkonu naszego apartamentu był widok na zatokę z portem i część starego miasta. Ładny widok. choć na pierwszym planie było podwórko i jakieś stare chatki. Z tarasu na dachu widok był piękny, ale w sumie byliśmy tam chyba dwa razy, w dzień taka patelnia, że się nie dało, a wieczorem jakoś nie było kiedy. Na balkonie były takie łóżka plastikowe do leżenia. Generalnie nie mam się do czego przyczepić, nie wiem jakich warunków oczekuje ktoś kto płaci ponad 100E, ale na moje wymagania, raczej mocno powyżej tych akceptujących spartańskie warunki, było to zupełnie wystarczające.
Miejsce do parkowania jest na podwórku przy domu, właściciel po przyjeździe wskazuje gdzie ma się zaparkować. Hałas z miasta nie dochodzi, wręcz jest bardzo cicho, jakby się mieszkał zupełnie na obrzeżach.
W samym Primosten do wyboru są trzy plaże, z tej kwatery do każdej stosunkowo blisko, najbliżej do miejskiej. Plaża jak plaża, raczej drobne kamyki, widok na stare miasto. Na miejskiej plaży wzdłuż są knajpki, więc browarek, lody, te sprawy na wyciągnięcie ręki. Wkurzające są tylko te wszystkie trampoliny dla dzieci ustawione w jednym miejscu.
Primosten strasznie tłoczny i głośny wieczorami, byliśmy raz i wystarczy.