napisał(a) MonikaD » 14.09.2010 19:58
Obiekt na swojej oficjalnej stronie podaje iż posiada 3 gwiazdki.... Właśnie wróciłam z 10 dniowego pobytu w Primosten, który niestety spędziłam w obiekcie Villa Maryia. Apartamenty – to raczej wąskie klitki bez szafy, krzeseł, łóżko na którym spaliśmy z chłopakiem było podparte na pustakach, które z kolei były przykryte kocem, aby nie było to widoczne. Zdjęcia przedstawione na stronie są całkowitym przeciwieństwem tego co zastaniecie na miejscu. Cały pobyt moje rzeczy były porozkładane na krzesłach, które musiałam zabrać z kuchni…a właśnie kuchnia… dwa palniki, brudny zlew, brak jakichkolwiek środków czystości. Niekompletne sztućce, nie wspominając o brudzie w każdym kącie…Dochodzimy dalej do toalety….. woda wylewająca się z brodzika, smród z kanalizacji oraz oczywiście brak papieru toaletowego. Dopełnieniem pobytu był sam właściciel – krzykliwy nie przyjemny pan, rozkładający ręce na każdą naszą uwagę. O polakach mówił cytuje ,,circus”. Cisza musiała obowiązywać całą dobę, zapomnijcie więc o kolacjach ze znajomymi na balkonie, czy też zbyt głośne pukanie butami na korytarzu. Gorąco nie polecam i przestrzegam.