rich72 napisał(a):powiem szczerze że nie plażowałem w Primosten jednak zachwycony plażą w samym mieście to nie byłem choć miasteczko ma super klimat
rich72 napisał(a):Andrzeju - masz rację ale tak jak napisałem Primosten mieszkając w Grebasticy był dla mnie jedynie odskocznią w tematach: zwiedzać, jeść, pić, zakupy Tak więc nie sprzeczam się co do innych plaż bo widziałem jedynie tą w samym mieście przy promenadzie
Janusz Bajcer napisał(a):Andrzeju - a skąd wyskoczył znowu Platon
Podobno umarł przy narodzeniu Andrzeja J
Jeżeli chcecie ładną plażę w Chorwacji to koniecznie jedzcie do Primostenu Widoki są przepiękne a woda lazurowa. W wodzie widać dno będąc 20 nad nim. Dodatkowo można tam przejechać sie na tak zwanym bananie albo pontonach. Coś pięknego. POLECAM
Witam. Chodzi Ci o Baubar. Spędziłem na tej plaży wspaniały tydzień. Pozdrawiam.baton napisał(a):Jeżeli chcecie ładną plażę w Chorwacji to koniecznie jedzcie do Primostenu Widoki są przepiękne a woda lazurowa. W wodzie widać dno będąc 20 nad nim. Dodatkowo można tam przejechać sie na tak zwanym bananie albo pontonach. Coś pięknego. POLECAM
Co do zachwytow nad Primosten to sie zgadzam... ale, gdzie te piekne plaze? Ja doszedlem az do takiego slynnego baru (oj zapomnialem nazwy...) i pieknych plaz nie uswiadczylem... Chyba ze zly kierunek i powinienem kierowac sie w strone Mariny?
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...