NO to doloze jeszcze kilka zdjec (kolega byl wczesniej 5 czy 6 razy w CRO, a na Primosten napalil sie po wyslychaniu mojej relacji)
http://pawdan.com/album/Chorwacja/index.html - polecam
namiary - link na mojej stronie z relacja z wyjazdu z Chorwacji
Napisalem do Gordany maila i wszystko
Miejce ma swoje plusy i minusy - spokojne miejsce(co nie znaczy ze jest tam cicho - w sobote i niedziele wieczorem i w nocy odbywaja sie tam wyscigi cyklistow..... halas nie z tej ziemi), blizkosc glownej drogi nr 8, piekny widok (wielu mi go zazdroscilo), bylem z rodzinka, na plaze jezdzilismy samochodem najczesciej na druga strone osemki (widoczne z apartamentu pole namiotowe - bardzo dobre warunki, prysznice na plazy) albo do centrum, mozliwosc uzycia grilla (jakos nie mielismy okazji) cena:65 euro/night za dosc duzy apartament:2 pokoje, lazienka, kuchnia z calym osprzetem w sezonie, i 55 za dobe poza, czyli jak w czerwcu to poza;
Jesli masz jakiekolwiek mozliwosci wyjazdu we wrzesniu - ZROB TO, wiele o tym myslalem, ale nie udalo sie; kazdy nastepny raz bedzie to poczatek wrzesnia.......
pozdrawiam i bawcie sie tak jakby mial sie jutro swiat skonczyc
ps.
bylo pieknie, niesamowicie, spelnione marzenia itd
cudowna woda, mili ludzie, bardzo goscinni, przyjaznie nastawienie do rodzin z malymi dziecmi, CZAD
troche drogo (codziennie zostawialem ok 90-100 PLN na targowisku na owoce), zywienie w duzej czesci w restauracjach - mozna cos znalesc na mniejsza kieszen, (nie dotarlem
) do kosciolka w centrum polwyspu ale kolega wdrapal sie i podobno jest tam calkiem fajna knajka i w rosadnej cenie mozna cos zszamac),
codziennie rano (zonka odsypiala caly rok po porodzie i wogole) wstawalem, ladowalem jednego lub dwoch najmlodszych do auta i zwiedzalem okolice - robi wrazenie,
raz wdrapalem sie do Primosten Gornyj (jest kilka zdjec - auto z boxem stoi przy kamiennym murze
) tam wlasnie zakupilem rakije i winko - tego smaku nie zapomne (zostalo mi jeszcze kilka buteleczek dla koneserow)
ps.2
jeszcze nie wiem jak ale mam scisle okreslony cel na najblizsze pol roku - CHOCBY KILKA DNI W CHORWACJI
mam nadzieje