Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Primosten, Split, Sybenik - moja relacja

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
morawa
Odkrywca
Primosten, Split, Sybenik - moja relacja

Nieprzeczytany postnapisał(a) morawa » 17.07.2008 13:46

Witam

Zapraszam do obejrzenia relacji z mojej wyprawy do Chorwacji. Jeszcze sa same zdjecia - za tydzien dopisze cos niecos - bo nie wszystko bylo tak jak sobie wyobrazalismy.......

http://morawa.homeip.net
Ostatnio edytowano 07.12.2011 15:59 przez morawa, łącznie edytowano 1 raz
stick
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) stick » 01.10.2008 09:57

[quote="morawa"]Witam

Zapraszam do obejrzenia relacji z mojej wyprawy do Chorwacji. Jeszcze sa same zdjecia - za tydzien dopisze cos niecos - bo nie wszystko bylo tak jak sobie wyobrazalismy.......]

A w przyszłym roku też Chorwacja???
morawa
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) morawa » 01.10.2008 10:33

a w przyszlym roku pewne ze nie.
zobowiazania finansowe (kredyty, itp), pewne prace zwiazane z "wykonczeniem" domu - jdnym slowem brak srodkow

Za trzy lata - napewno (moze za 2?)
CinnamonGirl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CinnamonGirl » 17.02.2009 07:30

Witam,
co prawda wątek dawno nieodwiedzany ale planuję wyjazd do Primostenu w czerwcu i twoje zdjecia mnie do tego jeszcze bardziej przekonały. Czy mógłbys podzielić sie namiarami na apartamenty?
Jeśli tak to podaję emaila lmadzia(at)interia.pl

Pozdrawiam Magda.
morawa
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) morawa » 18.02.2009 17:57

NO to doloze jeszcze kilka zdjec (kolega byl wczesniej 5 czy 6 razy w CRO, a na Primosten napalil sie po wyslychaniu mojej relacji)
http://pawdan.com/album/Chorwacja/index.html - polecam

namiary - link na mojej stronie z relacja z wyjazdu z Chorwacji
Napisalem do Gordany maila i wszystko
Miejce ma swoje plusy i minusy - spokojne miejsce(co nie znaczy ze jest tam cicho - w sobote i niedziele wieczorem i w nocy odbywaja sie tam wyscigi cyklistow..... halas nie z tej ziemi), blizkosc glownej drogi nr 8, piekny widok (wielu mi go zazdroscilo), bylem z rodzinka, na plaze jezdzilismy samochodem najczesciej na druga strone osemki (widoczne z apartamentu pole namiotowe - bardzo dobre warunki, prysznice na plazy) albo do centrum, mozliwosc uzycia grilla (jakos nie mielismy okazji) cena:65 euro/night za dosc duzy apartament:2 pokoje, lazienka, kuchnia z calym osprzetem w sezonie, i 55 za dobe poza, czyli jak w czerwcu to poza;
Jesli masz jakiekolwiek mozliwosci wyjazdu we wrzesniu - ZROB TO, wiele o tym myslalem, ale nie udalo sie; kazdy nastepny raz bedzie to poczatek wrzesnia.......

pozdrawiam i bawcie sie tak jakby mial sie jutro swiat skonczyc :-)

ps.

bylo pieknie, niesamowicie, spelnione marzenia itd
cudowna woda, mili ludzie, bardzo goscinni, przyjaznie nastawienie do rodzin z malymi dziecmi, CZAD
troche drogo (codziennie zostawialem ok 90-100 PLN na targowisku na owoce), zywienie w duzej czesci w restauracjach - mozna cos znalesc na mniejsza kieszen, (nie dotarlem :-( ) do kosciolka w centrum polwyspu ale kolega wdrapal sie i podobno jest tam calkiem fajna knajka i w rosadnej cenie mozna cos zszamac),
codziennie rano (zonka odsypiala caly rok po porodzie i wogole) wstawalem, ladowalem jednego lub dwoch najmlodszych do auta i zwiedzalem okolice - robi wrazenie,
raz wdrapalem sie do Primosten Gornyj (jest kilka zdjec - auto z boxem stoi przy kamiennym murze :-)) tam wlasnie zakupilem rakije i winko - tego smaku nie zapomne (zostalo mi jeszcze kilka buteleczek dla koneserow)

ps.2
jeszcze nie wiem jak ale mam scisle okreslony cel na najblizsze pol roku - CHOCBY KILKA DNI W CHORWACJI
mam nadzieje
Ostatnio edytowano 23.07.2015 22:27 przez morawa, łącznie edytowano 1 raz
e-lka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) e-lka » 18.02.2009 19:12

Rewelacyjne te fotki Obrazek
Najwyższy czas zobaczyć Primosten (mam nadzieję, że uda się w tym roku...:?:)

Powrót do Nasze relacje z podróży