Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Primosten POMOCY

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 27.07.2008 23:04

ally napisał(a):Ja mogę polecić kemping Adriatic, wskazany wyżej. Bardzo fajnie położony. Niedaleko do pięknego Primosten.

Ja odwiedziłam ten kemping dobre kilka lat temu. Ale w tym roku znajomi odwiedzili go ponowinie-podbno zmiany na duży plus.

Pobyt na kempingu Adriatic w 2002 r. wybierałem pod kątem widoku na otwarte morze.
W 2003 roku po ponownej wizycie na kempingu stwierdziłem istotne zmiany na plus po dokonanym remoncie.
Teraz z cennika widzę , że ten kemping w lipcu i sierpniu do tanich nie należy.
Ale jak ktoś chce na kempingu "odrobinę luksusu" to tam go znajdzie :lol:
Dad
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dad » 30.07.2008 09:16

yeti33 napisał(a):Jest taki maly przytulny camping w okolicach Zaboricy k, Primostein .Polecam go szczegolnie rodzinom z malymi dziećmi. Super czyste toalety ,zaraz nad morzem niedrogi(za 4 osoby , przyczepa , przylącze,zaplacilismy 20 euro za dobę)Przy plaży mała cafejka gdie można było wieczorami posiedzieć,

Witam!
Czy pamiętasz może nazwę tego campu-łatwiej byłoby go namierzyć.
Pozdrawiam
JKotek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) JKotek » 08.08.2008 13:41

Do Konrado,

Możesz coś więcej , jakie ceny dla 2 osób, nieduży namiot, + samochód.

Czy jest spokojnie i bezpiecznie,

Jakie zaplecze sanitarne,

Jak daleko do wody i plaża jaka

Jest gdzie pospacerować wieczorami?

i to by było na tyle

z góry dzięki

jadę 30 sierpnia.
ziomek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ziomek » 08.08.2008 14:44

Kornado nie odpowiada więc może ja pomogę
- cennik znajdziesz na stronie internetowej campingu
-camp spokojny zadrzewiony
-toalety czyste
-camp przy samym morzu i tyły przy Jadrance
- zjazd oznakowany
-plaża kamienista i żwirkowa w mniejszej części
-na spacer niestety nie do Primostenu ok. 2 km Jadranką nie polecam ponieważ dosyć spory ruch
- sam camp ok
ale bardziej polecam Kozaricę w Pakostane to samo + fajna promenada z campu do miasteczka
Poprzednia strona

Powrót do Kempingi

Primosten POMOCY - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone