Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Primosten polecam :)

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
schabwoj
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) schabwoj » 06.08.2013 10:30

Witam,

Ja się wybieram z żoną w tym roku pierwszy raz do Chorwacji. Wybraliśmy Primostem.
Termin koniec sierpnia początek września.

Mogłabyś podać namiary na ten apartamen (zdjęcia na poprzednich stronach) oraz na inne sprawdzone, email: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

z góry dzięki

pozdrawiam

schabwoj
supernutka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) supernutka » 11.08.2013 22:08

Witam
My również od wtorku 06.08 pierwszy raz Chorwajia samochodem - Primosten wyjazd "w ciemno"
Przyjazd godz.11.30 rozpoczęliśmy szukanie apartmani dla 3os 12-14 dni.
W Travel agency Dalmatinka oraz innych agencjach Turystycznych poinformowano nas że w Primosten wolnych miejsc brak.Odwiedziliśmy ok 25 domów gdzie były jakieś informacje o pokojach. Wszędzie to samo - brak miejsc w Primosten.
Podjechaliśmy do Rogoznicy i tu niespodzianka w agencji Turystycznej okazało się że jest jedno wolne apartmani
dostępne od dnia następnego, cena 75 euro na poddaszu, oddalone od plaży.Wróciliśmy do Primosten,szukamy dalej po domach i dalej nic wolnego.Jeszcze raz skierowaliśmy się do Dalmatinki, gdzie okazało się że mają wolne apartmani oddalone od centrum - Supljak 35euro.Zmęczeni tym szukaniem wzięliśmy na dwa dni,była godz 17.
W czwartek oddając klucze w Dalmatince zapytaliśmy czy się coś zwolniło,okazało się że od rana jest wolne apartmani za 65 euro Primostem ul.Resnice .Podjechaliśmy i znalezliśmy takie apartmani jakiego szukaliśmy :-) blisko partu i centrum,balkon z widokiem na port, bardzo miły gospodarz ( od razu wymiana trunków) na powitanie :-).
Podsumowując w ''ciemno'' szukać i szukać, wszystko zależy od dnia Jak wszyscy tu mówią jest szczyt sezonu full ale myśleliśmy że będzie łatwiej - za to teraz jest OK.Pozdrawiamy z Primosten.

Cały powyższy opis ''szukania apartmani '' w Primosten dodatkowo umieściłam wcześniej w wątku Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe?

Dodam tylko tak jak pisze Dżejan,że i nam w agencji Turystycznej od strony Kamp Adriatic(zapomniałam wcześniej napisać) proponowano apartmani przy plaży w Primosten za 125euro.Gdy wychodzilismy cena spadła do 115euro i było to jedyne wolne apartmani jakie w danej chwili posiadali.
Chaciska
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Chaciska » 12.08.2013 19:15

Witam serdecznie

Czy mogłabym prosić o namiary na nocleg mój mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Pozdrawiam
Neuromancer
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Neuromancer » 14.08.2013 12:07

szary779 napisał(a):Trochę mnie zmartwiliście-dziś wieczorem jadę do Primostenu w ciemno. No ale do odważnych świat należy,jak nic nie znajdę to jeszcze jest Rogoznica :D
A swoją drogą przy ul. Rupe spędziłem jeden z lepszych urlopów w Cro- spokój, przepiękny widok z tarasu na jadran, ceny znośne,a że do morza kawałek... Nie wydaje mi się żeby to było 1,5 km. ale bez wózka, sprzętu plażowego itp to spacerek czysta przyjemność.

Witam

I jak z apartamentem? Udało się coś znaleźć? Czy dalej ciężko z wolnymi miejscami w Primosten?

Wybieram się od 18.08 do Primostenu, proszę też innych użytkowników o informację czy widzieli jakieś wolne apartamenty. Jedziemy w 2 osoby.
szary779
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) szary779 » 17.08.2013 12:45

Witam.Wczoraj wieczorem wróciliśmy z Primostenu.Trochę szukania apartmanów było ale można znaleźć.Szukaliśmy na początku sierpnia(4 około 10 rano)jakieś 2 godz. ale tylko dlatego że szwagier chciał blisko wody.Były po 100-120E,bardziej w środku za 80-90 ale i tak wylądowaliśmy u naszej znajomej na Rupe 15 za 65E za 4 osoby.Spokój,wspaniałe widoki, niedrogo ale pod górkę.Faktycznie przez dwa dni pot leciał ciurkiem ale potem przywykliśmy i doceniliśmy zalety tej miejscówki. Pozdrawiam i życzę udanego urlopu.
Neuromancer
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Neuromancer » 18.08.2013 08:35

Witam. Właśnie się rozpakowaliśmy w Primosten w samym centrum. 30min szukania kwatery od 6.30.
50e za 2 osobowy apartament z klimą, wi-fi, tv i wpełni wyposażoną kuchnią. Wcześniej oglądalimśmy za 35e 2 bez klimy,wi-fi i kuchni oraz 40e z kuchnią ale od jutra. Ogólnie apartament o wiele droższy niż rok temu w Srimie i dużo mniejszy.
Dżejan
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dżejan » 14.11.2013 21:07

Primosten nie polecam (przynajmniej na przełomie lipca/sierpnia - masa ludzi) ale wklejam link do mojego filmiku na szybko dzisiaj zrobionego :D

jak znajdę czas to zrobię relację ze zdjęciami
pozdr
:papa:
monikaa55
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) monikaa55 » 17.11.2013 17:05

Czy mogę prosić o namiary na tą kwaterę w Primosten?.Mój mail:m.olejniczak1@vp.pl Dziękuję z góry:)
monikaa55
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) monikaa55 » 17.11.2013 17:11

paulakp napisał(a):Witam pomimo ze bylam rok temu w Primosten dopiero teraz zalogowalam sie na forum. 19 lipaca 2013 wyjezdzamy ponownie do tego uroczego miasteczka na wakacje. Polecam Primosten na wakacje ja mialam apartament od bardzo milych ludzi Pani Radmili ktora z pochodzenia jest Chorwatka ale wyjechala do niemiec ale smialo dzwoniac mozna sie porozumiec z nia w jezyku niemieckim i angielskim. Dom i apartament cudowny podaje link:
(zostalam poinformowana ze zakazane jest podanie linka wic juz go wycofalam - przepraszam )
Ja za apartament na 14 dni za 5 osob u tych Panstwa zapłacilam w 2012 roku 700 Euro.
Zdjecia z Primo :
To widok z naszego apartam Dziękuję z góry:)entu

Czy mogę prosić o namiary na tą kwaterę w Primosten?.Mój mail:m.olejniczak1@vp.pl
lary504
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) lary504 » 17.11.2013 17:49

Ja też bym prosił na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Lub kontakt do kwatery w Primosten lub okolicach.
malick
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) malick » 01.01.2014 22:00

Moniko, prześlij mi proszę namiary na ów apartament w Primosten a może... :)

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Dziękuję i pozdrawiam Tomek
monikaa55
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) monikaa55 » 09.01.2014 15:59

Jak widać wyżej wypowiedź o Primostenie należy do użytkownika paulakp. Poniżej moje pytanie z prośbą o namiary. Pozdrawiam:)
malick
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) malick » 09.01.2014 21:32

Paulakp, czy mogłabyś podać mi namiar na apartament w którym mieszkałaś?
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry dziękuję
Tomek
malick
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) malick » 09.01.2014 21:35

monikaa55 napisał(a):Jak widać wyżej wypowiedź o Primostenie należy do użytkownika paulakp. Poniżej moje pytanie z prośbą o namiary. Pozdrawiam:)

No tak.... :) już się poprawiłem.

Dziękuję i pozdrawiam
Kajma
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kajma » 23.01.2014 11:36

Także bardzo proszę o kwatery w adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl będę bardzo wdzięczny!
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Primosten polecam :) - strona 7
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone