Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Primosten polecam :)

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Lukaszz_2006
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lukaszz_2006 » 09.07.2013 14:55

Witam, bardzo proszę jeżeli macie informacje na temat wolnych na apartamenty A7+1 (3 rodziny + dwójka dzieci) w terminie 10.08.2013- 20.08.2013- bardzo zależy mi na Primostenie blisko morza i centrum.
kontakt:
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Kochający Chorwację liczę na Was...:)
Dżejan
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dżejan » 20.07.2013 18:56

pytanie do bywalców w Primosten (i nie tylko):
za tydzień wyjazd i zastanawiam się czy lepiej być w Primosten w Niedzielę czy Poniedziałek ok. 15
(wcześniej nocleg nad Balatonem), chodzi też o jazdę i ewentualne korki na bramkach...
Dżejan
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dżejan » 20.07.2013 19:57

aha, chodzi o szukanie kwatery w tym Primosten bo jadę w ciemno, łatwiej znaleźć coś w Niedzielę czy Poniedziałek?
Lukaszz_2006
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lukaszz_2006 » 22.07.2013 09:02

Podłączam się do pytania, nie mamy dalej kwatery na okres 10.08- 20.08.2013 w Primosten. Bardzo proszę o pomoc czy w sobotę około godziny 12 zamierzamy być na miejscu czy jest szansa coś znaleźć?
tacim
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tacim » 23.07.2013 19:07

Jak pojade do Cro i trafie do Primosten to dam Ci znać jak to wygląda :) bo mam zamiar ruszyć kole 2.08 właśnie tam.
AnnaMaria00
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) AnnaMaria00 » 25.07.2013 20:14

Proszę o nazwę apartamentu na priv adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl , wybieram się do Cro po raz pierwszy) Czy w apartamentach obowiązuje kaucja ?Pozdrawiam.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.07.2013 21:25

Dżejan napisał(a):pytanie do bywalców w Primosten (i nie tylko):
za tydzień wyjazd i zastanawiam się czy lepiej być w Primosten w Niedzielę czy Poniedziałek ok. 15
(wcześniej nocleg nad Balatonem), chodzi też o jazdę i ewentualne korki na bramkach...

I tu bym bardzo się zastanowił nad wyjazdem w ciemno do Primosten :?
A ja powiem wam tyle :idea: mój serdeczny przyjeciel wczoraj wrócił z Primosten i powiedział to co dzieje się na miejscu w porównaniu do roku 2011 i 2012 to jakaś masakra, ludzi jak mrówek Polaków,Czechów,Niemców,na plaży ludek w ludek, na mieście,parkingach w restauracjach po godzinie trzeba czekać na wolne miejsce :roll: w ciemno znalezienie apartamentu graniczy z cudem :cry: rodacy nie jedźta tam 8O więcej luzu będzie dla mnie po 15 sierpnia :oczko_usmiech:

:? :? :?
mariuszula
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariuszula » 25.07.2013 21:41

piękny widok z tego domku.i pomyśleć,że 20 dni temu tez tam byliśmy na spacerku
schabwoj
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) schabwoj » 25.07.2013 22:01

Witam,

Bardzo proszę o namiary na ten apartament adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
lary504
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) lary504 » 28.07.2013 17:25

Jeśli można też poproszę o link do tej kwatery adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dżejan
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dżejan » 03.08.2013 06:20

Primosten NIE POLECAM w tym roku,
właśnie co wróciłem,
nie ma wolnych miejsc, ludzi pełno
3 godz. szukałem kwatery, nie ma szans
musiałem brać co mieli w jednym z biur turystycznych przy fontannie
ostatnia kwatera na 4 dni (chciałem na 10) za 80 euro (4 osoby) 1.5 km pod górę z plaży (ul. Rupe) 8O
masakra...
ceny w Konzumie 1,5 do 2x większe niż w Polsce

w miasteczku na półwyspie trzeba się przeciskać między turystami
na szczęście plaż jest dużo i się jakoś to rozkłada, trochę luźniej jest...

w każdym razie w ciemno nie macie szans nic sensownego znaleźć
w centrum kwatery za 120 euro
mariuszula
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariuszula » 03.08.2013 08:22

To fakt jeśli chodzi oceny.Podjechaliśmy na kilka godzin do Primosten.Ceny w restauracji wyższe jak w okolicach Trogiru.Obserwuję od kilku lat oferty pośredników kwater i wcale nie są rewelacyjne a już od dawna mamy ochotę na spędzenie tam urlopu.W wakacje zdecydowanie za drogo.No i oczywiście ten tłok turystów i urlopowiczów.Póki co w szczycie lata to miejsce zdecydowanie na Nie :cry:
szary779
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) szary779 » 03.08.2013 08:46

Trochę mnie zmartwiliście-dziś wieczorem jadę do Primostenu w ciemno. No ale do odważnych świat należy,jak nic nie znajdę to jeszcze jest Rogoznica :D
A swoją drogą przy ul. Rupe spędziłem jeden z lepszych urlopów w Cro- spokój, przepiękny widok z tarasu na jadran, ceny znośne,a że do morza kawałek... Nie wydaje mi się żeby to było 1,5 km. ale bez wózka, sprzętu plażowego itp to spacerek czysta przyjemność.
Dżejan
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dżejan » 03.08.2013 09:03

przedostatni dom na ul. Rupe - do plaży pod hotelem Zora jest ok. 1,5 km - 20 min pieszo

bez pośredników nic nie znajdziesz, jest kilka biur ale tylko w Dalmatinka mieli wolny apartament na 2+2 osoby z klimą i to tylko do 2.08 bo od sierpnia wszystko porezerwowane,
był jeszcze jeden bez klimy za 65 euro

nastawiłem się, że będzie jak rok tremu, że przy wjeździe do Podgory stali i siedzieli przed apartamentami właściciele z tabliczkami z wolnymi miejscami i było do wyboru do koloru...
w Primosten złaziłem 3 godz. całe miasto, przejechałem samochodem wzdłuż i wszerz i nic, nikogo z wolnym apartamentem,
z biura poszedłem oglądnąć jedną ale było bez balkonu,
powiedziałem, że jak nic nie znajdę to przyjdę,
przyszedłem po 2 godz. i już było zajęte...
paulakp
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) paulakp » 03.08.2013 20:55

Witam wrociłam z Primosten dzis w nocy. Wakacje zaliczam do udanych ale zgadzam sie z wypowiedzaimi wyżej napisanymi. W Primosten w tym roku nie bylo wolnych kwater sami chodzilismy i szukalismy kwatery dla znajomych którzy mieli dojechac przez 2 popołudnia. Ceny tez wyzsze np.
Makrela za 70 kun a w Makarskiej 43 kuny.
Pyszny Bośniacki garnek zupka z mięskiem za 70 kun Polecam
Życzę wszystkim udanych wakacji
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Primosten polecam :) - strona 6
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone