Crocodyl napisał(a):Nie będę oryginalny ale przypomnę i zwrócę Waszą uwagę na booking. Są tam jeszcze do znalezienia kwatery (niektóre w rozsądnych jak na szczyt sezonu cenach). Jak nie w Primosten to mogę polecić Zaboric.
Przejżałem już booking na lewo i prawo. Apartamenty są ale nic konkretnego mnie nie zaciekawiło, ceny przystępne ale za apratamenty daleko od morza lub na obrzeżach większych miejscowości. Dużo prywatnych apartamentów nie posiada konta na bookingu ani na żadnych innych portalach i polegają na miejscowych agencjach. Ceny z agencji na miejscu wcale nie będą wyższe (pomimo ich prowizji) od tych na bookingu - zawsze można negocjować
Biorę pod uwagę, że jest szczyt sezon i nie ma co być wybrednym ale kontaktowałem się z dwoma agencjami z Primosten i mają sporo wolnych tylko nie chcą rezerwować apratamentów. Kazali przyjść jak już dojedziemy i wtedy pomoga znaleźć.
Jeszcze nigdy nie spałem na plazy(zawsze może byc ten pierwszy raz ), zawsze coś znalazłem i to naprawdę w dobrej lokalizacji i przystepnej cenie.
Jedziemy na dziko - Hej przygodo!