aaaaaaaaaaa napisał(a):witam,
szukam kwatery w primosten na lipiec 2017 (7-17), 2+1 (dziecko 6 lat), bez szału, standard (jakiś aneks kuchenny, prysznic), ale musi być czysto, świeżo i cicho, tak do 40 E byłoby super, to nasz pierwszy raz w cro wiec nie chcemy sie rozczarować z góry dzięki, proszę na pw, pozdro
maargoolcia napisał(a):ghost41 napisał(a):można dostać namiary na apartament ?
Podaje tel do właścicielki 00385917918633. Nie znalazłam jej strony internetowej. Po Po drodze we wcześniejszych miejsciwosciach mijalismy osoby, które proponowaly apartamenty, np z 55 Pan zszedł do 40 bez klimy i 45 z klima...
sneer napisał(a):aaaaaaaaaaa napisał(a):witam,
szukam kwatery w primosten na lipiec 2017 (7-17), 2+1 (dziecko 6 lat), bez szału, standard (jakiś aneks kuchenny, prysznic), ale musi być czysto, świeżo i cicho, tak do 40 E byłoby super, to nasz pierwszy raz w cro wiec nie chcemy sie rozczarować z góry dzięki, proszę na pw, pozdro
40 Euro (a najlepiej, jak rozumiem, mniej) w Primosten w sezonie? Powodzenia.
barkley10 napisał(a):Witam,
W tym roku chyba się zdecyduję na wyjazd do Primosten.
Mam pytanko odnośnie noclegu powyżej Jadranki. Czy jest jakieś łatwe przejście przez Jadrankę na plaże, czy trzeba przejść kawałek jadranką w stronę miasta i dopiero można dostać się na plaże?
Przeglądałem forum, ale nie znalazłem nigdzie odpowiedzi.
Pozdrav.
Janusz Bajcer napisał(a):barkley10 napisał(a):Witam,
W tym roku chyba się zdecyduję na wyjazd do Primosten.
Mam pytanko odnośnie noclegu powyżej Jadranki. Czy jest jakieś łatwe przejście przez Jadrankę na plaże, czy trzeba przejść kawałek jadranką w stronę miasta i dopiero można dostać się na plaże?
Przeglądałem forum, ale nie znalazłem nigdzie odpowiedzi.
Pozdrav.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
A w jakim konkretnie miejscu
Janusz Bajcer napisał(a):Plan pokazuje jak dojść do plaży, w zależności od lokalizacji kwatery.
Po Primošten chodzi też ludzik