maargoolcia napisał(a):Witam, właśnie jesteśmy w Primosten - piękne miasto. Przyjechaliśmy w sobotę z zamiarem zostania na campingu, ale z powodu pogody trzeba było znaleźć kwaterę. Ciężko było, ale w końcu pani sama nas zaczepia czy nie szukamy czegoś i tak jesteśmy w apartamencie 2+1 nas dwoje i 2 letni synek, z klima i wszystkimi potrzebnymi rzeczami. Może nie mamy wygórowanych wymagań, ale jest naprawdę wporzadku. Cenę uważam na super 35 euro za dobę po negocjacji. W biurach mieli sporo wolnych apartamentów, ceny od 40 w górę. Do plaży ok 300 metrów z gorki, nie ma tragedii synek na nóżkach daje rade. Przykładowe ceny pizza od 60 kun, kawałek dużej pizzy 10, tuńczyk z frytkami 90, cenami 60, gałka lodów 8, parking godzina 10, chleb od 8 kun. Na maila mogę przesłać namiary na apartament gdyby ktoś był zainteresowany.
ghost41 napisał(a):można dostać namiary na apartament ?
maargoolcia napisał(a):ghost41 napisał(a):można dostać namiary na apartament ?
Podaje tel do właścicielki 00385917918633. Nie znalazłam jej strony internetowej. Po Po drodze we wcześniejszych miejsciwosciach mijalismy osoby, które proponowaly apartamenty, np z 55 Pan zszedł do 40 bez klimy i 45 z klima...
ghost41 napisał(a):maargoolcia napisał(a):ghost41 napisał(a):można dostać namiary na apartament ?
Podaje tel do właścicielki 00385917918633. Nie znalazłam jej strony internetowej. Po Po drodze we wcześniejszych miejsciwosciach mijalismy osoby, które proponowaly apartamenty, np z 55 Pan zszedł do 40 bez klimy i 45 z klima...
Maila można dostać bo myślę że tak się prędzej dogadamy. Do kiedy zostajecie na miejscu, może by się udało po was wziąć apartament.
maargoolcia napisał(a):Witam, właśnie jesteśmy w Primosten - piękne miasto. Przyjechaliśmy w sobotę z zamiarem zostania na campingu, ale z powodu pogody trzeba było znaleźć kwaterę. Ciężko było, ale w końcu pani sama nas zaczepia czy nie szukamy czegoś i tak jesteśmy w apartamencie 2+1 nas dwoje i 2 letni synek, z klima i wszystkimi potrzebnymi rzeczami. Może nie mamy wygórowanych wymagań, ale jest naprawdę wporzadku. Cenę uważam na super 35 euro za dobę po negocjacji. W biurach mieli sporo wolnych apartamentów, ceny od 40 w górę. Do plaży ok 300 metrów z gorki, nie ma tragedii synek na nóżkach daje rade. Przykładowe ceny pizza od 60 kun, kawałek dużej pizzy 10, tuńczyk z frytkami 90, cenami 60, gałka lodów 8, parking godzina 10, chleb od 8 kun. Na maila mogę przesłać namiary na apartament gdyby ktoś był zainteresowany.
Zacheusz napisał(a):maargoolcia napisał(a):Witam, właśnie jesteśmy w Primosten - piękne miasto. Przyjechaliśmy w sobotę z zamiarem zostania na campingu, ale z powodu pogody trzeba było znaleźć kwaterę. Ciężko było, ale w końcu pani sama nas zaczepia czy nie szukamy czegoś i tak jesteśmy w apartamencie 2+1 nas dwoje i 2 letni synek, z klima i wszystkimi potrzebnymi rzeczami. Może nie mamy wygórowanych wymagań, ale jest naprawdę wporzadku. Cenę uważam na super 35 euro za dobę po negocjacji. W biurach mieli sporo wolnych apartamentów, ceny od 40 w górę. Do plaży ok 300 metrów z gorki, nie ma tragedii synek na nóżkach daje rade. Przykładowe ceny pizza od 60 kun, kawałek dużej pizzy 10, tuńczyk z frytkami 90, cenami 60, gałka lodów 8, parking godzina 10, chleb od 8 kun. Na maila mogę przesłać namiary na apartament gdyby ktoś był zainteresowany.
O jak już jesteś to zdaj relacje nt. cen w tej miejscowości, parkingów, szczególnie darmowych. Itp.
Wybieram się 19.08.
karolla2311 napisał(a):Witam
W tym roku wybieram się z mężem i 6-cio miesięcznym synkiem na wczasy. Wybór padł na Primosten. Proszę o polecenie fajnego pokoju/apartamentu. Z uwagi na maluszka zależy nam na tym, aby było to w miarę blisko plaży. Do centrum możemy dojść spacerkiem.
Czy w Primosten znajdę jakieś hotele/apartamenty z wyżywieniem oprócz hotelu Zora?
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje