Witam. Planuje wyjazd do Primosten i prosił bym o jakieś namiary na kwatery 2+1 w terminie od 02-07-2016
Mój email: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Proszę o pomoc !!!
karolcia902 napisał(a):Witam serdecznie
Bardzo proszę o namiary na apartamenty 2+2 . Zależy mi bardzo na ładnym widoku oraz możliwością dojścia spacerkiem do centrum. Wyjeżdzamy 15 sierpnia na tydzień.
Zacheusz napisał(a):A ja witam po rocznej przerwie. W tym roku jedziemy właśnie do Primosten. W zeszłym Stanici. Mam pytanko o plaże w Primosten. Moglibyście polecić mi jakąś dla dzieci. Jak ceny w tym roku? I kwestia parkingów w tej miejscowości. Z góry dziękuje za pomoc.
Zacheusz napisał(a):A ja witam po rocznej przerwie. W tym roku jedziemy właśnie do Primosten. W zeszłym Stanici. Mam pytanko o plaże w Primosten. Moglibyście polecić mi jakąś dla dzieci. Jak ceny w tym roku? I kwestia parkingów w tej miejscowości. Z góry dziękuje za pomoc.
Zacheusz napisał(a):A z tymi cenami to faktycznie jest drozej. Mozna jakies przyklady?
A jeszcze spytam o jakieś ciekawe atrakcje w tym miasteczku, jakieś rejsy. Co byście polecili?
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje