No i niestety nasz wspaniały czas w Primosten dobiegł końca. Miasteczko niesłychanie urokliwe i klimatyczne, polecam
Postaram się coś jeszcze w temacie Primosten skrobnąć.
Danqcd napisał(a):Zawadiacka:
gdybyś napisała, kiedy we wrześniu zamierzacie przyjechać i na jak długo, to pewnie byłoby łatwiej w czymś pomóc.
Ja jestem właśnie w Primosten i posiedzę to jeszcze z tydzień, może coś bym namierzył...
Pozdrawiam
Jarek
nikaaa_87 napisał(a):Witam:)
My spędziliśmy zeszłoroczny urlop w apartamencie u Nady na ul. Glavicica. Gospodarze przesympatyczni, dbali o nas, częstowali swoimi trunkami i przysmakami, codziennie obdarowywali nas figami i winogronami. Cudowni ludzie. W tym roku znowu do nich jedziemy. Jeździmy we wrześniu, jest taniej, mniej tłoczno, a pogoda idealna Jeździmy w 4 i za apartament płacimy 38 Euro za dobę.
Primosten wybraliśmy w ciemno, nigdy wcześniej nie byliśmy w Chorwacji, więc nie mieliśmy pojęcia gdzie jechać. To był strzał w 10 Zwiedziliśmy KRK (rejs zorganizowany, wytargowaliśmy bardzo dobrą cenę ), Split i Trogir. W tym roku planujemy zaliczyć Jeziora Plitwickie i Dubrownik i jeszcze raz Trogir i Split
zawadiacka napisał(a):Danqcd napisał(a):Zawadiacka:
gdybyś napisała, kiedy we wrześniu zamierzacie przyjechać i na jak długo, to pewnie byłoby łatwiej w czymś pomóc.
Ja jestem właśnie w Primosten i posiedzę to jeszcze z tydzień, może coś bym namierzył...
Pozdrawiam
Jarek
Jarek,
planujemy siedem nocy w terminie 12-19 września. Jeśli gromadzenie informacji nie będzie kolidować z Twoim wypoczynkiem to bardzo proszę o jaki cynk!
paulakp napisał(a):Witam pomimo ze bylam rok temu w Primosten dopiero teraz zalogowalam sie na forum. 19 lipaca 2013 wyjezdzamy ponownie do tego uroczego miasteczka na wakacje. Polecam Primosten na wakacje ja mialam apartament od bardzo milych ludzi Pani Radmili ktora z pochodzenia jest Chorwatka ale wyjechala do niemiec ale smialo dzwoniac mozna sie porozumiec z nia w jezyku niemieckim i angielskim. Dom i apartament cudowny podaje link:
(zostalam poinformowana ze zakazane jest podanie linka wic juz go wycofalam - przepraszam )
Ja za apartament na 14 dni za 5 osob u tych Panstwa zapłacilam w 2012 roku 700 Euro.
Zdjecia z Primo :
To widok z naszego apartamentu
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje