Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Primosten polecam :)

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
sneer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sneer » 21.08.2015 22:18

No i niestety nasz wspaniały czas w Primosten dobiegł końca. Miasteczko niesłychanie urokliwe i klimatyczne, polecam :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Postaram się coś jeszcze w temacie Primosten skrobnąć.
zawadiacka
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawadiacka » 22.08.2015 21:13

Czołem!

Drodzy Cromaniacy, proszę, pomóżcie!
Byłam już kilka razy w Chorwacji (Trogir, Senji), oczywiście w ciemno i we wrześniu. W tym roku planujemy z chłopakiem zawitać do Primosten (rowniez dzięki Waszym super relacjom) dlatego mam prośbę do osób, które mogą orientować się w obecnych cenach - czy da się znaleźć apartament dwuosobowy (bez cudów, łóżko, kuchnia i łazienka) do 35E/noc?? Wciąż mamy studencką kieszeń, więc nie trzeba nam wiele do szczęścia, ale też wiele nie możemy zapłacić :-) Będę serdecznie wdzięczna za podpowiedzi!

Magda
Danqcd
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Danqcd » 22.08.2015 22:02

Zawadiacka:
gdybyś napisała, kiedy we wrześniu zamierzacie przyjechać i na jak długo, to pewnie byłoby łatwiej w czymś pomóc.
Ja jestem właśnie w Primosten i posiedzę to jeszcze z tydzień, może coś bym namierzył...

Pozdrawiam

Jarek
zawadiacka
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawadiacka » 22.08.2015 22:21

Danqcd napisał(a):Zawadiacka:
gdybyś napisała, kiedy we wrześniu zamierzacie przyjechać i na jak długo, to pewnie byłoby łatwiej w czymś pomóc.
Ja jestem właśnie w Primosten i posiedzę to jeszcze z tydzień, może coś bym namierzył...

Pozdrawiam

Jarek

Jarek,

planujemy siedem nocy w terminie 12-19 września. Jeśli gromadzenie informacji nie będzie kolidować z Twoim wypoczynkiem to bardzo proszę o jaki cynk! ;-)
cedent
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) cedent » 23.08.2015 22:18

nikaaa_87 napisał(a):Witam:)
My spędziliśmy zeszłoroczny urlop w apartamencie u Nady na ul. Glavicica. Gospodarze przesympatyczni, dbali o nas, częstowali swoimi trunkami i przysmakami, codziennie obdarowywali nas figami i winogronami. Cudowni ludzie. W tym roku znowu do nich jedziemy. Jeździmy we wrześniu, jest taniej, mniej tłoczno, a pogoda idealna :) Jeździmy w 4 i za apartament płacimy 38 Euro za dobę.
Primosten wybraliśmy w ciemno, nigdy wcześniej nie byliśmy w Chorwacji, więc nie mieliśmy pojęcia gdzie jechać. To był strzał w 10 :) Zwiedziliśmy KRK (rejs zorganizowany, wytargowaliśmy bardzo dobrą cenę ), Split i Trogir. W tym roku planujemy zaliczyć Jeziora Plitwickie i Dubrownik i jeszcze raz Trogir i Split :)

Czy mogę prosić o namiary na ten apartament? Mój e-mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dziękuję!
Magda
cedent
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) cedent » 23.08.2015 22:30

Cro Maniacy,
Planuję pobyt w Primosten w terminie 30.08.2015 - 11.09.2015. Dwoje dorosłych + 1 roczne dziecko. Spokojne miejsce, nie daleko do plaży (do 300 m), balkon byłby plusem.
Polećcie proszę coś na priv adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dziękuję bardzo!
Magda
Danqcd
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Danqcd » 23.08.2015 22:38

zawadiacka napisał(a):
Danqcd napisał(a):Zawadiacka:

Pozdrawiam

Jarek

Jarek,

planujemy siedem nocy w terminie 12-19 września. Jeśli gromadzenie informacji nie będzie kolidować z Twoim wypoczynkiem to bardzo proszę o jaki cynk! ;-)

Hejko :)

Namiary, link i trochę informacji poszło na maila.
Obejrzyjcie, przemyślcie...

pozdrawiam

Jarek
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 24.08.2015 07:55

Możecie coś fajnego polecić w Primosten na przyszły rok ?
Proszę o info na priv
don_Crok
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) don_Crok » 24.08.2015 08:21

Witam serdecznie,

W moich planach wyjazdowych na pierwszy wypad do Chorwacji wybrałem okolice Primostenu. Wyjeżdżamy za kilka dni :-). Czy mógłbym prosić o namiary na sprawdzone kwatery dla 2 osób i informacje, które mogą się przydać na miejscu?

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

pozdrawiam gorąco
tomaszzak85
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomaszzak85 » 24.08.2015 11:07

Poproszę też o info na temat apartamentów na adres :
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Wybieram sie z żoną w te okolice 3.09 lub 4.09 na tydzień
lysy_zdw
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) lysy_zdw » 24.08.2015 11:14

od 16 Września wybieramy się z żoną i 2 letnim dzieckiem na 10 dni do Chorwacji. Bardzo proszę o namiary na kwaterę w Primosten na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Dziękuje
sabcius
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) sabcius » 08.02.2016 10:41

paulakp napisał(a):Witam pomimo ze bylam rok temu w Primosten dopiero teraz zalogowalam sie na forum. 19 lipaca 2013 wyjezdzamy ponownie do tego uroczego miasteczka na wakacje. Polecam Primosten na wakacje ja mialam apartament od bardzo milych ludzi Pani Radmili ktora z pochodzenia jest Chorwatka ale wyjechala do niemiec ale smialo dzwoniac mozna sie porozumiec z nia w jezyku niemieckim i angielskim. Dom i apartament cudowny podaje link:
(zostalam poinformowana ze zakazane jest podanie linka wic juz go wycofalam - przepraszam )
Ja za apartament na 14 dni za 5 osob u tych Panstwa zapłacilam w 2012 roku 700 Euro.
Zdjecia z Primo :
To widok z naszego apartamentu

Witam,
Czy mógłbym poprosić o namiary na apartament, bardzo dziękuje z góry :D , e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
sabcius
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) sabcius » 08.02.2016 10:50

Witam serdecznie również poproszę o namiary na apartament, na maila: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Drut
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Drut » 08.02.2016 17:54

Drodzy Cromaniacy
Czy mógłby ktoś polecić kwaterę na 9 osób właśnie w Primosten? Szukam apartamentu blisko plaży z klimą i najlepiej tarasem .Jedziemy w drugiej połowie sierpnia na 10 dni ( 2+1,2+2 i 2 ) ,może być kilka kwater byle w jednym budynku. Szukam także w Vodicach jak by ktoś miał sprawdzone lokum.
Kontakt: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
marys_26
Autostopowicz
Re: poszukuje kwatery Primosten

Nieprzeczytany postnapisał(a) marys_26 » 11.02.2016 18:42

Witam wszystkich planuje wyjazd do Primostenu z żoną i 4 letnią corką w okresie 25 czerwca do 2 lipca czy mógłby ktoś polecic fajne kwatery w pobliżu morza dziękuje wszystkim i pozdrawiam, jak cos to prosze wysyłać na priv dzięki :P adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Primosten polecam :) - strona 12
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone