Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Primosten polecam :)

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
gosias
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) gosias » 21.07.2014 11:09

szukam noclegu dla rodziny 2+2
(poprzednie pytanie było błędne, za co przepraszam)
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Hektorrr
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hektorrr » 31.07.2014 20:41

Kochani,
godzine przed wyjazdem wpadlem na to forum ;)
Mam wielka prosba bo jade za chwile do Chorwacji dokladnie w rejon Primostien ale nie koniecznie w samym miescie chce (ludzi mam juz dosc i chce odpoczac)
Czy mozecie wyslac jakies namiary na kwatere dla 2 doroslych i 2 dzieci ?
Zalezy mi na Wifi i Klimie oraz fajnej kwaterze.
Bede BARDZOOO zobowiazany za namiary jakies...
Ostatnio edytowano 19.08.2014 12:23 przez Hektorrr, łącznie edytowano 1 raz
bartasct
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bartasct » 02.08.2014 19:15

Witam.Moge prosić o jakieś namiart na apartamenty w Primosten od 09.08.2014.
Mój email adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 02.08.2014 19:35

Hektorrr napisał(a):Kochani,
Mam wielka prosba bo jade za chwile do Chorwacji dokladnie w rejon Primostien ale nie koniecznie w samym miescie chce (ludzi mam juz dosc i chce odpoczac)

Forum i userzy to nie agencja turystyczna aby na godzinę przed wyjazdem podała Ci namiary na wolne kwatery w Primošten :wink:
Znalazłeś coś na miejscu :?:
Renata Sołtys
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Renata Sołtys » 04.08.2014 14:04

Witam wszystkich serdecznie.
W tym roku po raz 4 spędzimy wakacje w Chorwacji, rozważając pobyt w Primosten lub Pakostane. Czytając ten wątek trochę wystraszyły mnie ceny apartamentów w Primosten i pierwszy raz obawiam się wyjazdu w ciemno (jestem bardziej za Pakostane, bo cenię sobie spokój i bardziej kameralne miasteczka, ale znajomi naciskają na Primosten). Jedziemy 25 sierpnia, czy w tym terminie też Primosten jest tak oblegany i drogi? Dodam,że zazwyczaj na każdym wyjeździe za apartman płaciliśmy ok. 50 €/4 osoby.
Z góry dziękuję za informacje i pozdrawiam :)
Krismel
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krismel » 06.08.2014 13:32

Witam.
Proszę o jakieś namiary na kwatery w Primosten. Szukam 2 apartamentów dla dwóch rodzin 2+2 dzieci od 06 września na 7 noclegów (tak do 40 euro). Rozważamy też duży apartament z dwoma łazienkami.
krsmel(at)gmail(dot)com
Hektorrr
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hektorrr » 09.08.2014 08:59

Janusz Bajcer napisał(a):
Hektorrr napisał(a):Kochani,

Forum i userzy to nie agencja turystyczna aby na godzinę przed wyjazdem podała Ci namiary na wolne kwatery w Primošten :wink:
Znalazłeś coś na miejscu :?:

Januszu,
nie dostalem zadnego infa o kwaterach od forumowiczow CRO.pl
Bylem w Chorwacji 3 raz w zyciu, trzeci i ostatni.
Ostatni raz bylem 10 lat temu paczka z kolegami, teraz bylem z rodzina 2+2 dzieci (6i8 lat)
Bylem w Primostien (dokladnie w Dolac), w Marinie i jakies 100 km od Dubrovnika.
Generalnie ceny z kosmosu oczywiscie biorac pod uwage poziom uslug.
Za doslownie NORE dla 2 osob i na sile dostawione 1 male lozko dla 2 dzieci placilem 70 euro.
Bez klimy bez wifi (wifi akurat mi bylo potrzebne aby wyslac do pracownikow maila od czasu do czasu niestety taka praca)
Pomijajac brak klimy, smierdzialo stechlizna w 2 kwaterach w trzeciej bylo naprawde fajnie nie liczac 1 rzeczy
mianowicie bralem na 3 dni kwatere (100 km od Dubrovnika) placilem 70 euro bardzo fajna kwateria blisko morze lecz bez klimy ale dalo sie wytrzymac. Drugiego dnia wesola Pani wlascicielka przyszla do nas na plaze ze musimy wyprowadzic sie bo ona ma kogos na wiecej dni...
Wiec zostalem z 2 malych dzieci na lodzie.
W tym roku byl BARDZO DUZY problem z szukaniem kwater spotkalem po drodze 2 rodziny i razem z nimi lacznie przez 7 h szukalismy kwater...
Po tym jak nas wyrzucili praktycznie z kwatery wrocilem w okolice Primosten i znalazlem kwaterie w Marinie,
Kwatera na 2 osoby 1 kuchnia 1 pokoj z dostawka 1 lozka dla dzieci 70 euro... w pokoju goraco mimo rolet ale nie mialem juz sil na szukanie innych po tylu godzinach...
Nie wspominam o tym ze co drugi dom impreza i darcie ryjow innych ''wczasowiczow'' ale to akurat dziwny zbieg okolicznosci bo w pozostalych 2 kwaterach bylo spokojnie.
Ceny w restauracjach generalnie rozne dalo sie zjesc nam za 120 zl z 2 piwami wiec to wg mnie znosne ceny.
Czyli podobne do np cen w Polskich restauracjach sredniej jakosci.
Co prawda biorac pod uwage ze maja na miejscu swoje ryby to obiad z rybami zamykal sie juz w 150 zl...
Co mnie tylko irytowalo to cena sokow 200 ml ! (czyli 1 wiekszy lyk) za tyle samo co 0,5 litrowe piwo... czyli 16-17 kun co jest wg mnie chora cena no ale dziecku piwa nie kupie przeciez.
Ceny w sklepach - w chorwacji zawsze bylo drozej niz w Polsce (sprzed 10 lat) ale 8,70 kuny czyli 5,22 zl za 1,5 litrowa wode STOŁOWĄ - bo trudno ja nawet nazwac mineralna... to jakis smiech na sali.
To samo z piwami w sklepach itp - ceny ze sklepow Studency czy jak to sie pisze...
Pogoda dopisala nie liczac jazdy od granicy z Czechami az do Zagrzebia w ciaglym deszczu ;)
Reasmujac Chorwacja mi sie bardzo podoba ale Chorwatom sie pomieszalo w glowach jak chca rzadac za doslownie NORE 70 euro na 2 osoby.
Z paliwem, bramkami, jedzeniem, kwaterami itp wydalem wiecej niz jakbym wykupil dla naszej czworki za wczasy samolotem np do Grecji czy Hiszpanii.
Oczywiscie mozna bylo taniej nie jesc obiadow w restauracjach i przywiezc jedzenie z PL (jak to robi spora grupa Polakow z tego co tam widzialem.
Na pewno sobie dam spokoj na kolejne 10-15 lat z Chorwacja.
nikaaa_87
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) nikaaa_87 » 27.08.2014 18:17

Krismel napisał(a):Witam.
Proszę o jakieś namiary na kwatery w Primosten. Szukam 2 apartamentów dla dwóch rodzin 2+2 dzieci od 06 września na 7 noclegów (tak do 40 euro). Rozważamy też duży apartament z dwoma łazienkami.
krsmel(at)gmail(dot)com

Nada Goles
ul. Glavicice 23

My mamy wynajęty apartament dla 4 osób na I piętrze. Nie wiem czy ten drugi jest wolny, warto zapytać. W zeszłym roku wynegocjowaliśmy cenę 38 euro za dobę. Apartament składał się z 3 sypialni, 2 łazienek, kuchni ( w pełni wyposażonej) połączonej z pokojem dziennym i tarasu.
W tym roku cena bez zmian, a z okazji ślubu mamy jedną noc gratis :D
Polecam wszystkim :)
Przesympatyczni i bardzo gościnni gospodarze :)

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
brycha3
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) brycha3 » 02.11.2014 19:33

Witam! W tym roku na wakacjach byłam w Vodicach. Mam kontakt do właścicieli jct na maila proszę pisać. W przyszłym roku chcemy jechać do Primosten. Potrzebujemy apartament na sześc osób z trzema sypialniami, kuchnia i dwoma łazienkami. Jezeli ktos z was może coś polecić to proszę napisać na maila. Moga tez być dwa pokoje trzyosobowe z łazienkami i kuchnia. Szukam na różnych stronach ale ciężko coś znaleźć. Pozdrawiam...brycha3@interia.eu Wyjazd planujemy na 3 sierpnia.
Baribal_76
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Baribal_76 » 19.12.2014 22:01

Szukam apartamentu dla dwóch dorosłych osób bez dzieci, oddzielna sypialnia z tarasem/balkonem i pokój z aneksem kuchennym, ładny widok koniecznie, nie musi być nad samym morzem, możemy się przejść kilkaset metrów. Musi by czysto, w miarę nowocześnie i cicho by mieć relaks a nie dyskotekę pod oknem.
Ważne aby był internet.
Urlop planujemy w I połowie września 2015.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl lub PW proszę.
cabool
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) cabool » 19.12.2014 23:10

Witam wszystkich,

ja również bardzo proszę o pomoc w znalezieniu kwater. Szukam czego dla 6 dorosłych osób składającego się z 3 osobnych sypialni. Oczywiście możemy dzielić kuchnie, łazienkę, pokój dzienny ale sypialnie wolelibyśmy mieć oddzielne m.in. ze względu na malutkie dziecko. Oczywiście jak wszyscy szukamy ideału czyli klima, duży taras z widokiem na morze, duży grill i plaże pod drzwiami.. :wink:

proszę słać na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.

Będę wdzięczny za pomoc ponieważ nie jest łatwo znaleźć tak duży apartament w terminie, który wszystkim jadącym odpowiada :cry:
wysoki-w1
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) wysoki-w1 » 21.12.2014 21:59

Witam. Moge prosić o jakieś namiary na apartamenty w Primosten od 18.07.2015. (dwie rodziny 2+1)
Mój email adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.12.2014 15:43

Prawie 3 miesiące! zajęło mi znalezienie apartamentu na 2015 rok, odpowiadający moim wymaganiom, a tu proszę... śniadanie do uszka :wink: wszyscy chcą :oczko_usmiech:
Ostatnio edytowano 22.12.2014 15:48 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.12.2014 15:47

A ja nie polecam! nie_na_widzę, nie mogę patrzeć już na Primosten :?

Namiar na fajny dom w Primosten :P jak ktoś chętny pisać na PW :wink: apartament (4+1) studio (2+2) apartament (2+1)

widok z tarasu :wink:

Tomaszek1
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomaszek1 » 30.12.2014 19:27

Witam Jack Daniels
Proszę o namiary na fajne apartamenty w Primosten (może być ten wspaniały domek :lol: ) w sierpniu 2015 wybieramy się tam w 2 rodzinki(3+2)
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry serdecznie dziękuję
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Primosten polecam :) - strona 9
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone