Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Primosten polecam :)

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
malyna2013
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) malyna2013 » 05.02.2014 11:14

ja też poproszę :) o namiary adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
malyna2013
Globtroter
szukam namiarów na apartament primosten

Nieprzeczytany postnapisał(a) malyna2013 » 06.02.2014 12:45

witam wszystkich,

poszukuję namiarów na apartament blisko plaży na ul Raducca Primosten, lub jakiś inne fajene i godne polecenia apartamenty. oby blisko do plaży bo jade z dwójką dzieciaczków :) proszę.....
tadeuszaga
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) tadeuszaga » 07.02.2014 19:44

bardzo proszę o namiary
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
brycha3
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) brycha3 » 07.02.2014 21:32

Bardzo prosze o namiary na jakas kwatere:)
Dziękuję.
malyna2013
Globtroter
Re: szukam namiarów na apartament primosten

Nieprzeczytany postnapisał(a) malyna2013 » 10.02.2014 10:03

a czy ktoś z Was był w apartamencie MORE? XXXXX to jest przy samej plaży mala raduca. polecacie?

Link do kwatery zgodnie z regulaminem usunięty.
Zadawaj pytania w już istniejącym temacie.
Janusz Bajcer
teo1515
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) teo1515 » 13.02.2014 12:30

Witam, ja również przyłączam się do prośby o namiar na kwaterę adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl , góry dziękuję!
M&M's
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) M&M's » 13.02.2014 20:37

Witam
również bardzo prosze o namiary na jakieś kwatery w Primosten:)
asia0105
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) asia0105 » 15.02.2014 12:18

Witam! Czy możesz podać mi namiary na Twój nocleg w Primostenie? Będę wdzięczna :) Mój mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
artur251
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) artur251 » 23.02.2014 21:39

Polecam Primosten jako miejsce pobytu i apartament w którym byłem już 2 krotnie.
Wspaniali gospodarze, piękny widok na miasto.
Domek nie nad samym morzem, ale za to w cichej i spokojnej okolicy.
Zainteresowanych proszę na prv adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Załączniki:
rDSC_02_0292.jpg
nikaaa_87
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) nikaaa_87 » 27.06.2014 06:17

Witam:)
My spędziliśmy zeszłoroczny urlop w apartamencie u Nady na ul. Glavicica. Gospodarze przesympatyczni, dbali o nas, częstowali swoimi trunkami i przysmakami, codziennie obdarowywali nas figami i winogronami. Cudowni ludzie. W tym roku znowu do nich jedziemy. Jeździmy we wrześniu, jest taniej, mniej tłoczno, a pogoda idealna :) Jeździmy w 4 i za apartament płacimy 38 Euro za dobę.
Primosten wybraliśmy w ciemno, nigdy wcześniej nie byliśmy w Chorwacji, więc nie mieliśmy pojęcia gdzie jechać. To był strzał w 10 :) Zwiedziliśmy KRK (rejs zorganizowany, wytargowaliśmy bardzo dobrą cenę ), Split i Trogir. W tym roku planujemy zaliczyć Jeziora Plitwickie i Dubrownik i jeszcze raz Trogir i Split :)
piotrekke
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrekke » 27.06.2014 07:16

Witam,

szukam miejsc noclegowych dla 8 osób, w terminie 3.08.- 9.08.2014

Z góry dziękuje za pomoc :)

BachaG
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) BachaG » 28.06.2014 20:35

Ja mam namiary na super kwaterę, ale w Rogoznicy. Kwatera sprawdzona, właśnie wróciłam.
Kwatera mieści się na cypelku, super widok na morze i marine. Najbliższa plaża to Art (lub innych na wyspie) - ok 5 min na nogach, może nawet krócej, tylko trochę pod górkę, ale bardzo blisko. Do plaży Sepurine ok 25 min.
Dużą zaletą są gospodarze, bardzo mili i gościnni. Częstowali rakiją, wiśniówką, winkiem, domowymi naleśnikami. W przed ostatni dzień zrobili dla nas super kolację, dali domowe wyroby do domu w prezencie (wiśniówka, oliwa).
Cena w czerwcu za apartament dla 2 osób to 30 euro, apartamenty duże. Ten na I piętrze mam dwa osobne pokoje (jedne to trochę taki salon, ale może spokojnie być sypialnią), kuchnie ze stołem, łazienkę. Apartament na II piętrze ma jedną sypialnię i jeden duży pokój (pomieszczenie) połączone z kuchnią i salonem (z 2 łózkami do spania), łazienkę
Jak ktoś jest zainteresowany piszcie na maila (adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl) – prześlę szczegóły i namiary.
Pikanderkk
Autostopowicz
Re: Primosten 2 kwatery

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pikanderkk » 29.06.2014 12:24

Witam mam do odstąpienia w zależności od potrzeby 1 lub 2 kwatery ( 4 osobowe) w terminie 04-14 sierpnia z klimą adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
DalamarPL
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) DalamarPL » 29.06.2014 19:32

Poproszę o jakieś sprawdzone, fajne apartamenty.

Wymagania:

1. 4 osoby (najlepiej 2 sypialnie, ale niekoniecznie)
2. Taras z widokiem na morze, w miarę możliwości żeby nie wyglądało jak jezioro.
3. Blisko plaży (maks 500m). Plaża, a nie beton.
4. Klimatyzacja
5. Nie parter
6. Mile widziane wifi

Chcemy jechać na początku sierpnia

Dziękuję
gosias
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) gosias » 21.07.2014 11:08

proszę o namiary. Szukam noclegu dla rodziny 5+5
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Primosten polecam :) - strona 8
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone