napisał(a) BachaG » 28.06.2014 20:35
Ja mam namiary na super kwaterę, ale w Rogoznicy. Kwatera sprawdzona, właśnie wróciłam.
Kwatera mieści się na cypelku, super widok na morze i marine. Najbliższa plaża to Art (lub innych na wyspie) - ok 5 min na nogach, może nawet krócej, tylko trochę pod górkę, ale bardzo blisko. Do plaży Sepurine ok 25 min.
Dużą zaletą są gospodarze, bardzo mili i gościnni. Częstowali rakiją, wiśniówką, winkiem, domowymi naleśnikami. W przed ostatni dzień zrobili dla nas super kolację, dali domowe wyroby do domu w prezencie (wiśniówka, oliwa).
Cena w czerwcu za apartament dla 2 osób to 30 euro, apartamenty duże. Ten na I piętrze mam dwa osobne pokoje (jedne to trochę taki salon, ale może spokojnie być sypialnią), kuchnie ze stołem, łazienkę. Apartament na II piętrze ma jedną sypialnię i jeden duży pokój (pomieszczenie) połączone z kuchnią i salonem (z 2 łózkami do spania), łazienkę
Jak ktoś jest zainteresowany piszcie na maila (adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl) – prześlę szczegóły i namiary.