Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Primosten - pierwszy raz w Chorwacji POMÓŻCIE !!!!

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
BeataTM
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) BeataTM » 22.05.2006 08:52

Witam
W tym roku pierwszy raz wybieramy się di Chorwacji do Primosten.....
Czy ktoś mógłby mi polecić jakiś tani a ciekawy nocleg dla ok. 7-8 osób????

Z góry dziękuję info

Pzodrawiam
Beata
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
gg. 5006773
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 22.05.2006 11:02

primosten ladne i romantyczne miasteczko:)ale zeby tam wypoczywac dluzej to nie;)))do zwiedzania fajne do odpoczywania nie;)lepsza np.riwera makarska;))plaze o wiele gorsze niz na riwerze wszedzie full ludu...
nie wiem czemu kwatery sa duzo drozsze niz np.na riwerze gdzie widoki sa o wiele piekniejsze:))
w Tucepi placilam za duuuzyy apartament 9E od osoby ze wszystkimi wygodami , do morza przejsc przez ulice , a pozniej jak bylam 3dni w Primosten to 13E za maly pokoik z lazienka...zreszta jak ogladlismy tam apartmenty to bylam w szoku.
chcieli od nas 15-20E od osoby za koszmarne apartamenty bez kuchni i to okropnie urzadzone.. a byl juz 10wrzesnia .
w innych miasteczkach kolo primosten bylo wiele taniej..np.rogoznicy .choc w restauracji Primosten od strony portu mieli pyszne pizze, wogole mniam mniam jedzonko i tanie:)
Jednak moja osobista opinia na temat primosten ...do zwiedzania , pobycia 2dni oki..ale zeby tam wypoczywac to nie dla mnie
m82m
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m82m » 22.05.2006 15:07

BeataTM napisał(a):Witam

Z góry dziękuję info

Pzodrawiam
Beata
gg. 5006773

POSZŁO na gg
Piotrys
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotrys » 22.05.2006 21:32

m82m napisał(a):
BeataTM napisał(a):Witam

Z góry dziękuję info

Pzodrawiam
Beata
gg. 5006773

POSZŁO na gg

dołączam się do prośby [url]giedrix@wp.pl[/url] i pozdrawiam m82m :D
Piotrys
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 22.05.2006 22:27

ines napisał(a):primosten ladne i romantyczne miasteczko:)ale zeby tam wypoczywac dluzej to nie;)))do zwiedzania fajne do odpoczywania nie;)lepsza np.riwera makarska;))plaze o wiele gorsze niz na riwerze wszedzie full ludu...
nie wiem czemu kwatery sa duzo drozsze niz np.na riwerze gdzie widoki sa o wiele piekniejsze:))
w Tucepi placilam za duuuzyy apartament 9E od osoby ze wszystkimi wygodami , do morza przejsc przez ulice , a pozniej jak bylam 3dni w Primosten to 13E za maly pokoik z lazienka...zreszta jak ogladlismy tam apartmenty to bylam w szoku.
chcieli od nas 15-20E od osoby za koszmarne apartamenty bez kuchni i to okropnie urzadzone.. a byl juz 10wrzesnia .
w innych miasteczkach kolo primosten bylo wiele taniej..np.rogoznicy .choc w restauracji Primosten od strony portu mieli pyszne pizze, wogole mniam mniam jedzonko i tanie:)
Jednak moja osobista opinia na temat primosten ...do zwiedzania , pobycia 2dni oki..ale zeby tam wypoczywac to nie dla mnie

Witam i mam prośbę o namiary na kwaterę w Tucepi. Wybieramy się tym razem w te rejony i dobrze by bylo spokojnie zajechać na odpowiedni adres. Jeżeli możesz, podeślij coś. dzieki
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 22.05.2006 22:31

proszę na gg 4592642 lub adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl :)
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 23.05.2006 10:16

http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=9261
tu jest o kwaterach i czemu nie mam adresu:)

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone