Jeszcze kilka ujęć, już bez ludzi w kadrze
BraveSirRobin napisał(a):mariusz_77 napisał(a):te ostatnie zdjęcia wiele mi mówią... dziś wróciłem z Hvaru... 2 tygodnie w Sv.Nedelia... cudowna miejscowość, co do kąpieli to 300m w przeciwną stronę od śmiałków skaczących do wody jest piękna zatoczka i miła plażyczka polecam na kąpiele nawet dla nieumiejących pływać
Tylko pozazdrościć W Sv.Nedjelji plaż nie szukaliśmy, gdyż naszym celem była zatoka Lucisce. A do Sv.Nedjelji na pewno wrócimy, na dłuższy pobyt.
Goniaa napisał(a):Nie wiem jakim cudem nie trafiłam w zeszłym roku na tę perełkę. Przez tę cudną plażę pewno trzeba wrócić na Hvar
Marcello1981 napisał(a):Mam pytanie do autora, bo widze ze kolega pojezdzil po hvarze, czy ze Sveta Nedilja da sie dojechac do Ivan Dolac i czy potem jest jakas droga w miare przejezdna zeby wrocic na trase w strone promu w Sucuraju? czy trzeba sie wracac spowrotem?
Zamierzam w tym roku zrobic takie kolko i sie wlasnie zastanawiam nad ta droga a na google earth za bardzo nie widac
Marcello1981 napisał(a):Chodzi mi o trase jadac przez Ivan Dolac i potem dalej do Zavala i Gromin Dolac i przez Humac wrocic do Poljica, na zdjeciach w google widze ze to szutrowa droga jest przez te miejscowosci, pytanie czy w miare przejezdna.
$$ napisał(a):Pytanie z innej beczki. Czym robione fotki?? Czy jakiś filtr był?? Zapewne polar czy jakiś skylight??
Też wybieram się we wrześniu na Hvar i będę szalał z aparatem ,czekam jeszcze na szary filtr ND8, stąd to moje pytanie
Pozdrawiam.
Elbrus napisał(a):No zdjecia przednie, plaża wspaniała, widoczki genialne!!!! Aż czuć ten lekki powiew wiaterku od morza.... Ja chcę do Cro!!!
Powrót do Nasze relacje z podróży