dren napisał(a):Następną wycieczkę zrobiliśmy do Trogiru. Straszny upał i udany atak gołębi trochę zniechęcał do odkrywania tajemnic tego miejsca. Wystarczyły dwie godziny na połażenie wąskimi uliczkami i zwiedzenie katedry z wieżą oraz kawę z lodami. Ktoś napisał, że jest to namiastka Dubrownika, ale ja osobiście uważam, że do Dubrownika daleko… oj daleko na południe
meeg napisał(a):Byliśmy w Primosten w podobnym czasie - może nawet widzieliśmy się
Ja szukałam apartamentu później niż zwykle bo w lutym i m.in. pytałam o ten, w którym Wy byliście i oczywiście okazał się zajęty - teraz wiem przez kogo
tą właśnie uliczką podjeżdżaliśmy do naszego apartmana - ford mondeo mieści się na milimetry
moniq87 napisał(a):Ja mam pytanie jakie są plaże w Primosten? Czy bardziej kamieniste czy żwirek, na którym da się poleżeć na ręczniku. Jedziemy pierwszy raz do Cro i zastanawiamy się czy zabierać ze sobą np. jakieś karimaty na plażę czy wystarczy koc/ręcznik.
dren napisał(a):(...)
Sam apartament nie zrobił na nas wielkiego wrażenia – miał parę drobnych mankamentów o których nie będę się rozpisywał – chyba że ktoś się tam wybiera i potrzebuje szczegółów. Generalnie było wszystko jak chcieliśmy – blisko na kilka plaż, świetny widok na półwysep ze starówką i port, zacieniony balkon gdzie można było zjeść i raczyć się węgierskim winem lub chorwackim piwem oraz klima co w taki upał jest zbawienne po przyjściu z plaży.
annette88 napisał(a):dren napisał(a):(...)
Sam apartament nie zrobił na nas wielkiego wrażenia – miał parę drobnych mankamentów o których nie będę się rozpisywał – chyba że ktoś się tam wybiera i potrzebuje szczegółów. Generalnie było wszystko jak chcieliśmy – blisko na kilka plaż, świetny widok na półwysep ze starówką i port, zacieniony balkon gdzie można było zjeść i raczyć się węgierskim winem lub chorwackim piwem oraz klima co w taki upał jest zbawienne po przyjściu z plaży.
Witam, czy mogłabym prosić o więcej informacji o Villi Maria ? Po opisie jednej z wypowiadających się tutaj osób jestem lekko wstrząśnięta, jako że od 9 września mamy tam zarezerwowany apartament.. I to po poleceniu znajomej, która była tam już kilka razy..
Powrót do Nasze relacje z podróży