kasiafu napisał(a):Odakle li ti znas tako dobro hrvatski? oprosti ako
"tako dobro"?? HVALA!
Studirala sam kroatistiku na Universitetu A. Mickiewicza. Ali mogu reci da najviše sam naucila u HR.
A! Popričajte sa mnom ----> Knijiževnost
kasiafu napisał(a):Odakle li ti znas tako dobro hrvatski? oprosti ako
burebaruta napisał(a):kasiafu napisał(a):Odakle li ti znas tako dobro hrvatski? oprosti ako
"tako dobro"?? HVALA!
Studirala sam kroatistiku na Universitetu A. Mickiewicza. Ali mogu reci da najviše sam naucila u HR.
A! Popričajte sa mnom ----> Knijiževnost
Japona napisał(a):Da, da u Lođu ima dosta ludji iz Balkana, ali nisam nikad upoznala Hrvata/Hrvaticu.
Ima Crnogorci, Srbini , zato što imamo Slavistiku ne Croatistiku na UŁ.
Ali nije važne, dobar Srbin može biti i takođier prijatelj, a i govori hrvatski i slovački i engleski .
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Drago mi je čuti da je na forumu još jedna Lođanka. Kasiafu jesi li možda studentica Odjela za slavenske jezike u Lođu
kasiafu napisał(a):To je istina da najviše možeš se naučiti tamo na jugu...
Nema izlaza - moraš da pričaš... Oprosti da ponekad pišem na srbski To je kao viša sila
Nadam se da to nije baš problem
mirko napisał(a):Tko rano rani,
kasiafu napisał(a):Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Drago mi je čuti da je na forumu još jedna Lođanka. Kasiafu jesi li možda studentica Odjela za slavenske jezike u Lođu
Nisam
Učim se hrvatski i malo srbski samo za sebe... ali imam neki kontakt sa ljudima iz odjela za slavenske jezike u Lođu. Tražiš nekoga, može?
Pozdrav