megidh napisał(a):Wow, super miejsce i widok.
To prawda . Trzeba pokonać trochę schodków, ale warto.
maslinka napisał(a):Kozy - słodziaki! Bardzo lubię te zwierzaki.
maslinka napisał(a):Piękne macie wspomnienia. Śni Ci się Petra? Ja tak mam z pięknymi miejscami, że przez jakiś czas nie opuszczają mnie w snach...
dangol napisał(a):.
Pamiętam, że oglądając przez laty zdjęcia Gochy, też właśnie z góry zrobiła na mnie największe wrażenie. Dywaników i herbaty wtedy tam nie było …
Gocha i jej wtedy jeszcze nie mąż, byli tam wówczas z jakimś młodym pasterzem kóz (bez bakszyszu, chciał sobie tylko pogadać po angielsku), raczej w nieco innym miejscu, niż Ty Wiolu.
dangol napisał(a):.
Równie pięknie
Kapitańska Baba napisał(a):Kózki są przesłodkie, uwielbiam
Kapitańska Baba napisał(a):Piękna ta Petra, szalenie monumentalna. Ileż pracy i wysiłku musiała kosztować tych co ją tworzyli...
"wiola2012"
Chyba Beatko bardzo lubisz wszystkie zwierzęta, nie tylko ptaszki ?.
Kapitańska Baba napisał(a):Może nie wszystkie ale większość
Kiedyś byłam straszną kociarą ale minęło po tym jak kot sąsiadów nam mocno dokucza i chciał mi zabić moją kruszynę (tak, wiem, instynkt ale to wybitnie podły typ, atakuje także nas często mocno raniąc zupełnie bez powodu).
Kapitańska Baba napisał(a):I mam problem z psami - tu nie tyle, że nie lubię zwierząt co irytuje mnie większość właścicieli psów. ... I przez to po prostu nie ufam psom, wielu z nich zwyczajnie się boję
Kapitańska Baba napisał(a):Ptaki kocham absolutnie czystą miłością
wiola2012 napisał(a):W środku jest ładnie, czysto i wygodnie. Namiot posiada sprawne ogrzewanie oraz w pełni wyposażoną łazienkę.
wiola2012 napisał(a):Na tych fotelikach można rano oglądać wschód słońca.
wiola2012 napisał(a):Wycieczkę jeepem po pustyni zamawiałam kilka miesięcy wcześniej, bezpośrednio u Abdullaha (głowy rodziny). Nasza pięciogodzinna przygoda miała zacząć się o 12:00, ale Abdullah zasugerował , żeby wyjechać o 13:00, wtedy obejrzymy zachód słońca.
megidh napisał(a):wiola2012 napisał(a):Na tych fotelikach można rano oglądać wschód słońca.
Ciekawie, czy ktoś z Was się skusił na te poranne atrakcje ?.
megidh napisał(a):Wycieczka zapowiada się ciekawie.
Z zapartym tchem czekam na ten obiecany przez Abdullaha zachód słońca.