Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Prawosławie w Chorwacji

Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Czy lubisz zwiedzać zabytki podczas swojego urlopu?

tak
32
100%
nie wiem
0
Brak głosów

Liczba głosów : 32

ZAJEC
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) ZAJEC » 04.06.2011 17:12

Andrzej nie podpuszczaj(nazbyt interesujący temat żeby go rozwalać) :!:
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 04.06.2011 17:23

ZAJEC napisał(a):Andrzej nie podpuszczaj(nazbyt interesujący temat żeby go rozwalać) :!:

Dobra.Najwyżej sam rozbroisz tą minę. :wink: Ale pamiętaj o podstawowej waszej dewizie.Saper myli się tylko raz.
ZAJEC
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) ZAJEC » 04.06.2011 17:29

Będę pamietał,ale miny religijno-szowinistycznej nikt nie jest w stanie rozbroić :evil:
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 04.06.2011 17:43

ZAJEC napisał(a):Będę pamietał,ale miny religijno-szowinistycznej nikt nie jest w stanie rozbroić :evil:

No właśnie.A ultimate to szowinista,separatysta.
ZAJEC
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) ZAJEC » 04.06.2011 18:15

Poniekąd wszyscy tacy jesteśmy i nic na to nie poradzimy.
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 04.06.2011 18:22

ZAJEC napisał(a):Poniekąd wszyscy tacy jesteśmy i nic na to nie poradzimy.

Nie ma zgody jak mówi Bocian.Nie ma zgody na obsceniczność jaką prezentował ultimate i na szowinizm i separatyzm jaki teraz prezentuje.
ZAJEC
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) ZAJEC » 04.06.2011 18:51

No cóż żyjemy w wolnym kraju ,masz prawo do swojego zdania nikt Ci tego zabronić nie może ale osobiście uważam ,że temat wart jest kontynuacji.Separatyzm,szowinizm czy nacjonalizm towarzyszy ludzkosci od zawsze i nic na to nie poradzimy.Co prawda gloszenie tych haseł nie jest dobrym sposobem jako przekonywanie się wzajemne o wyższości jednych nad drugimi ale czy to nie jest jak z tymi grabiami które grabią tylko do siebie a nigdy od.
ZAJEC
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) ZAJEC » 04.06.2011 19:03

O widzę ,że jest nas więcej śledzących temat z tym ,że niektórym sobotnie słoneczko kuku zrobiło
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 04.06.2011 19:11

Imotski napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):
ZAJEC napisał(a):Poniekąd wszyscy tacy jesteśmy i nic na to nie poradzimy.

Nie ma zgody jak mówi Bocian.Nie ma zgody na obsceniczność jaką prezentował ultimate i na szowinizm i separatyzm jaki teraz prezentuje.

No tak, bo bocian jest wzorcem i wykładnią poprawności. Zrób mu jeszcze loda Andrzejku.

Jak bedę chciał to mu zrobię i nic ci do tego.
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 04.06.2011 19:16

ZAJEC napisał(a):O widzę ,że jest nas więcej śledzących temat z tym ,że niektórym sobotnie słoneczko kuku zrobiło

Temat śledzi mnóstwo osób,niektórzy stawiają na to ,że to ja jestem ultimate.Ultimate jest anonimowy więc jak nawet zamieści zdjęcie jak komuś podcinają gardło to uważa,że jako anonim nikt nie wie kto zamieścił takie zdjęcie .A ja myslę,że ktoś wie kto to jest ultimate.
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 04.06.2011 20:10

Imotski napisał(a):
Imotski napisał(a):Zbyt głupi jesteś, aby być ultimatem. Pozdro.

Andreasie z Glaeiwitz. Nie bedzie niemiec pluł nam w twarz.

O kurcze.Niemcem mnie zrobiłeś.Nie mam nic do Niemców,Serbów.
Zbyt głupi jesteś by to pojąć.Jesteś tak głupi jak ultimate. :D
Dla mnie jedyna porażka na tym forum to to ,że wy trolle znacie historię Chorwacji bardziej niż jej miłośnicy. :wink:
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 04.06.2011 20:17

Imotski napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):
Imotski napisał(a):

Dla mnie jedyna porażka na tym forum to to ,że wy trolle znacie historię Chorwacji bardziej niż jej miłośnicy. :wink:

Głównym trollem tego forum jesteś Ty Andreasie z Glewitz. Nie będzie niemiec pluł nam w twarz. Tutaj jest polska. Pisz sobie Andreasie na cro.de. Tam znajdziesz naiwnych.

Brałeś coś czy bakteria coli cię dopadła? :D
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 04.06.2011 20:31

markasyt
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) markasyt » 04.06.2011 23:34

AndrzejJ. napisał(a):Obojetnie ile razy zboczymy w tym temacie na zabytki i prawosławie,ultimate i tak będzie pisał o zbrodniach chorwackich tak niby na marginesie.O serbskich nie bedzie wspominał. :wink:
No ale temat otwarty to piszemy.Piszemy choć ultimate pisze już pierdoły.
Dystans do prawdy historycznej się zmniejsza.Chyba coś wybuchnie. :D

Widzę to inaczej niż Ty. The ultimate odnosi sie do pytań i zarzutów zwolenników Chorwacji. Jeśliby tego nie robił, powstałby zarzut, że nie jest w stanie racjonalnie bronić strony serbskiej no więc Serbowie są jedynymi winowajcami konfliktu bałkańskiego. Skoro zaś odpowiada na pytania i zarzuty - powstaje zarzut, że nie trzyma się tematu. Taka to sobie trochę prymitywna gierka.

Zakończ wpisy nie na temat i wrócimy do tematu. Dystansu trochę :D :D

AndrzejJ. napisał(a):No właśnie.A ultimate to szowinista,separatysta.

Nawet jeśli tak jest to szowinistów chorwackich jest na tym forum więcej niż serbskich. Jego obecność zmniejsza dysproporcję więc jest korzystna.

AndrzejJ. napisał(a):Nie ma zgody na obsceniczność jaką prezentował ultimate i na szowinizm i separatyzm jaki teraz prezentuje.

Sprawdź w słowniku znaczenie słowa obsceniczność :D :D
Separatyzm chorwacki - cacy, serbski - be. Separatyzm - be(serbski) ; dążenie do wolności - cacy(chorwackie)

Imotski napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):
Imotski napisał(a):

Głównym trollem tego forum jesteś Ty Andreasie z Glewitz. Nie będzie niemiec pluł nam w twarz. Tutaj jest polska. Pisz sobie Andreasie na cro.de. Tam znajdziesz naiwnych.

Panowie, chodzi wam o rozbicie tematu?

AndrzejJ. napisał(a):Dla mnie jedyna porażka na tym forum to to ,że wy trolle znacie historię Chorwacji bardziej niż jej miłośnicy. :wink:

Pół roku na forum i już jestem trollem :D :D

BARDZO PROSZĘ WSZYSTKICH O POWRÓT DO TEMATU.
Josko Bulic
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Josko Bulic » 05.06.2011 09:46

Autor komedije jest czetnikem a jego wierni słudzy krembili zakochani w Śeśelju sławnemu historiku i krwoloku.Naj wienkszi bochateri srpske balwan rewolucije som male dzieci w odniesieniu do try musketera u.m.i [Knindże] kturi żondzom tim tematom.Oluja piecze i pali dusze pszegranich ańoluw :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kultura chorwacka

Prawosławie w Chorwacji - strona 11
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone