napisał(a) markasyt » 04.06.2011 23:34
AndrzejJ. napisał(a):Obojetnie ile razy zboczymy w tym temacie na zabytki i prawosławie,ultimate i tak będzie pisał o zbrodniach chorwackich tak niby na marginesie.O serbskich nie bedzie wspominał.
No ale temat otwarty to piszemy.Piszemy choć ultimate pisze już pierdoły.
Dystans do prawdy historycznej się zmniejsza.Chyba coś wybuchnie.
Widzę to inaczej niż Ty. The ultimate odnosi sie do pytań i zarzutów zwolenników Chorwacji. Jeśliby tego nie robił, powstałby zarzut, że nie jest w stanie racjonalnie bronić strony serbskiej no więc Serbowie są jedynymi winowajcami konfliktu bałkańskiego. Skoro zaś odpowiada na pytania i zarzuty - powstaje zarzut, że nie trzyma się tematu. Taka to sobie trochę prymitywna gierka.
Zakończ wpisy nie na temat i wrócimy do tematu. Dystansu trochę
AndrzejJ. napisał(a):No właśnie.A ultimate to szowinista,separatysta.
Nawet jeśli tak jest to szowinistów chorwackich jest na tym forum więcej niż serbskich. Jego obecność zmniejsza dysproporcję więc jest korzystna.
AndrzejJ. napisał(a):Nie ma zgody na obsceniczność jaką prezentował ultimate i na szowinizm i separatyzm jaki teraz prezentuje.
Sprawdź w słowniku znaczenie słowa obsceniczność
Separatyzm chorwacki - cacy, serbski - be. Separatyzm - be(serbski) ; dążenie do wolności - cacy(chorwackie)
Imotski napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Imotski napisał(a):Imotski napisał(a):Zbyt głupi jesteś, aby być ultimatem. Pozdro.
Andreasie z Glaeiwitz. Nie bedzie niemiec pluł nam w twarz.
O kurcze.Niemcem mnie zrobiłeś.Nie mam nic do Niemców,Serbów.
Zbyt głupi jesteś by to pojąć.Jesteś tak głupi jak ultimate.
Dla mnie jedyna porażka na tym forum to to ,że wy trolle znacie historię Chorwacji bardziej niż jej miłośnicy.
Głównym trollem tego forum jesteś Ty Andreasie z Glewitz. Nie będzie niemiec pluł nam w twarz. Tutaj jest polska. Pisz sobie Andreasie na cro.de. Tam znajdziesz naiwnych.
Panowie, chodzi wam o rozbicie tematu?
AndrzejJ. napisał(a):Dla mnie jedyna porażka na tym forum to to ,że wy trolle znacie historię Chorwacji bardziej niż jej miłośnicy.
Pół roku na forum i już jestem trollem
BARDZO PROSZĘ WSZYSTKICH O POWRÓT DO TEMATU.