Raul73 napisał(a): z drobnym odpryskiem na szybie
Jeżeli nie jest w polu widzenia kierowcy to można jeździć na całym świecie.
hrupek666 napisał(a):Raul73 napisał(a): z drobnym odpryskiem na szybie
Jeżeli nie jest w polu widzenia kierowcy to można jeździć na całym świecie.
Aldonka napisał(a):A poważnie mówiąc, muszę w końcu to wymienić.
hrupek666 napisał(a):Aldonka napisał(a):A poważnie mówiąc, muszę w końcu to wymienić.
"1. Osoba posiadająca uprawnienie do kierowania pojazdem jest obowiązana niezwłocznie
zawiadomić starostę o utracie prawa jazdy, pozwolenia do kierowania tramwajem, o zniszczeniu tych dokumentów w stopniu powodującym ich nieczytelność, a także zmianie stanu faktycznego wymagającego zmiany danych w nich zawartych."
Nic ci nie grozi ,dzięki naszym ustawodawcom jest takie słowo jak "niezwłocznie"
Ryba007 napisał(a):Witam
Mam 2 pytanka.
Jadę do Malinskiej początkiem sierpnia. Od 6 lat nie zdążyłem wymienić Prawa Jazdy w związku ze zmianą adresu Dowód osobisty i dowód rejestracyjny mam na inny adres a PJ na inny.
ynka napisał(a):Ryba007 napisał(a):Witam
Mam 2 pytanka.
Jadę do Malinskiej początkiem sierpnia. Od 6 lat nie zdążyłem wymienić Prawa Jazdy w związku ze zmianą adresu Dowód osobisty i dowód rejestracyjny mam na inny adres a PJ na inny.
Ja tez tak mam, od 9 lat Tez nie zdążyłam
Bocian napisał(a):ynka napisał(a):Ryba007 napisał(a):Witam
Mam 2 pytanka.
Ja tez tak mam, od 9 lat Tez nie zdążyłam
Nie ma się czym chwalić
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/dziennik ... omosc.html
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi