napisał(a) waldemar1973 » 29.06.2008 16:16
No i dziś wróciłem
Tak jak obiecałem zdaję relację :
- apartament w Pradze - link powyżej - dzielnica Zizkov - Vinohrady - dojście na pieszo do centrum dobre pół godziny, ale jest też możliwy dojazd tramwajem i metrem, auto można zostawić na parkingu strzeżonym - 200 koron za dobę. Apartament bardzo ładnie i komforowo urządzony - jeśli ktoś planuje tu pobyć dłużej - polecam - na miejscu jest wszystko co do życia potrzeba
kompleksowo wyposażone łazienka, kuchnia, sypialnia
- zmieszczą się cztery osoby - w pokojo-aneksie kuchennym jest dodatkowa kanapa. Apartament naprawdę zadbany, także szczerze mogę polecić - ja płaciłem 1300 koron za dobę na dwie osoby , ale taka sama cena jest np za cztery osoby. Kontakt z właścicielkami bardzo dobry, do tego służą poradą, informacjami - są Polkami !!!
-hotelik w Hrensko - link powyżej - bardzo mile zaskoczony byłem ceną, bo choć pokoik nie był tak luksusowy jak apartament w Pradze, to miłą niespodzianką był fakt, że śniadanko było wliczone w cenę
- bardzo miła obsługa !!!!! - rejon Ceskie Svycarsko jak najbardziej polecam osobom, które lubią pochodzić po miejscach typu Skalne Miasto - jak obrobię fotki to powklejam ku zachęcie
- warto jeszcze podjechać do pobliskiego Bastei - to już w Niemczech, ale mniej chodzenia - dla bardziej leniwych
)) dojście z parkingu 10 minutek, a widoczki conajmniej niezłe....
pozdrav!!!!
Ps. jak ktoś potrzebuje szczegółów niech śmiało pisze, służę pomocą!