Hej, czy zna ktoś dobrego radce prawnego/lub kogoś kto na tym się zna, który ma pojęcie o zasadach handlu/prowadzenia usług gastronomicznych na terenie Chorwacji ?
Pozdrawiam
ChudyLFC napisał(a):Hej, czy zna ktoś dobrego radce prawnego/lub kogoś kto na tym się zna, który ma pojęcie o zasadach handlu/prowadzenia usług gastronomicznych na terenie Chorwacji ?
Pozdrawiam
ChudyLFC napisał(a):Wyrocznia - bardzoooo dziękuję !
EDIT - mam już kontakt z właścicielem :p
Pietrek1971 napisał(a):Witam wszystkich
Mam z kolegą pomysł na rozpoczęcie działalności gospodarczej na terenie Chorwacji jednak bez znajomości rynku i realiów tago kraju na 100% nic z tego nie będzie. Idąc tym tropem chętnie nawiązałbym kontakt z Polakiem/Polką na stałe mieszkających w Cro szukających zajęcia. Docelowo zmierzam do stałej współpracy i nie chodzi o żadne pośrednictwo turystyczne czy usługi np. finansowe.
Pozdrawiam
Effi17 napisał(a):Pietrek1971 napisał(a):Witam wszystkich
Mam z kolegą pomysł na rozpoczęcie działalności gospodarczej na terenie Chorwacji jednak bez znajomości rynku i realiów tago kraju na 100% nic z tego nie będzie. Idąc tym tropem chętnie nawiązałbym kontakt z Polakiem/Polką na stałe mieszkających w Cro szukających zajęcia. Docelowo zmierzam do stałej współpracy i nie chodzi o żadne pośrednictwo turystyczne czy usługi np. finansowe.
Pozdrawiam
O jaki rodzaj pracy chodzi? Przeprowadzam sie do Chorwacji i powoli rozgladam sie za praca wiec, chetnie poznam szczegoly.
Effi17 napisał(a):Pietrek1971 napisał(a):Witam wszystkich
Pozdrawiam
O jaki rodzaj pracy chodzi? Przeprowadzam sie do Chorwacji i powoli rozgladam sie za praca wiec, chetnie poznam szczegoly.
jozwiki napisał(a):Witam
Szukam osoby ,znajacej biegle język chorwacki-polski , która pomoże przy założeniu firmy w Chorwacji , dodatkowo na około 6 miesięcy lub więcej praca przy food truck kierowanie dostawami , zatrudnianie pracowników itd tel +48792463350
Praca okolice Zadar