maslinka napisał(a):Będzie trochę tych pradziadowych okolic
To się bardzo cieszę, bo to również moje tereny wypoczynku i nartowania
Pozdrawiam i czekam na kolejny odcinek
Asia
Mikeee napisał(a):Z tego co widzę, lubicie eksplorować rejony naszych południowych sąsiadów.
Mikeee napisał(a):Aha. I gratuluję udanej wyprawy na Rysy
pozdrawiam,
trinity napisał(a):To się bardzo cieszę, bo to również moje tereny wypoczynku i nartowania
Pozdrawiam i czekam na kolejny odcinek
Asia
Sara76 napisał(a):Już nie mogę się doczekać kolejnego odcinka
maslinka napisał(a):jako "dziecko miasta" nie mam okazji oglądać na co dzień byków, kur czy koni (Z kotami jest łatwiej )
tony montana napisał(a):Piekna pogoda, ładne kolory, a Ty Aga chyba z Chodakowską ćwiczysz ?
maslinka napisał(a):Mikeee napisał(a):Z tego co widzę, lubicie eksplorować rejony naszych południowych sąsiadów.
Bardzo lubimy! Weekend bez wycieczki do Czech weekendem straconym Blisko mamy, więc korzystamy. Czechy i Czechów lubię - za pyszne piwo, dobre jedzenie, poczucie humoru i dystans do siebie.
Mogę tylko pozazdrościć bliskości gór... a do Chorwacji macie bliżej.
Ja ze środka mam wszędzie daleko...
Pozdrawiam
Krzysiek
W takim razie zaraz wrzucam kolejny odcinek
maslinka napisał(a):tony montana napisał(a):Piekna pogoda, ładne kolory, a Ty Aga chyba z Chodakowską ćwiczysz ?
Nieee...
Problem w tym, że ostatnio wcale nie ćwiczę, a powinnam - ze względu na kondycję przede wszystkim. Chociaż nie jest z nią chyba najgorzej, dobrze, że przynajmniej po górach chodzę
Ostatni raz na fitnessie byłam w kwietniu. Wstyd
janusz07 napisał(a):Fajna wycieczka, nie znam tych terenów, trzeba wpisać w kalendarz.