Wodospad faktycznie nie kładzie na kolana , za to ciekawy teren i okolica . . .
Czekam na dalszy ciąg
Pozdrawiam
Potr
Gajus.ems napisał(a):Witaj Maslinko !
Bardzo się cieszę że piszesz o Jesenikach... dla mnie to drugie po CRO ulubione miejsce na ziemi, jestem tam 2-3 razy w roku od ładnych paru lat. Znam większość tamtejszych szlaków, oraz szczytów. Moje ulubione miejscowości to Karlova Studanka, oraz Karlov Pod Pradedem. Z całą pewnością nie byłem w wielu miejscach, chociaż we wspomnianym przez Ciebie ALBERCIE tak. Fajnie piszesz, znam bardzo dobrze Twoje relacje z forum, często korzystałem z Twoich spostrzeżeń i doświadczeń.
Pozdrawiam GAJUS.
dangol napisał(a):Zdecydowanie ciekawiej pod względem wodospadowym prezenuje się trasa spod Pradziada doliną Białej Opawy.
dangol napisał(a):Sam Jesenik zazwyczaj mijamy przejazdem (no, chyba że trzeba zaglądnąć do bankomatu), pomino wielokrotych okazji, w środku Wodnej Twierdzy nie byłam do tej pory...
bielszczanka42 napisał(a):I ja z przyjemnością towarzyszyć będę Twojej relacji z znajomych ni okolic
piotrf napisał(a):Agnieszko , z przyjemnością dołączam do grona śledzących Twoją wspominkową relację . Opisujesz miejsce mi nie znane , więc tym bardziej ciekawe dla mnie![]()
Wodospad faktycznie nie kładzie na kolana , za to ciekawy teren i okolica . . .
Iwona1973 napisał(a):Melduję się i ja
Janusz Bajcer napisał(a):Kliknąłem śledzenie
Jacek S napisał(a):
Cześć Aga.
Spałem kiedyś przy 7 więc ...pełen podziw.
Kiełbaski pieczone na świecach?
![]()
franko napisał(a):Ja także czekam na cd.
A w namiocie spałem przy -8.
PZDR.
janusz.w. napisał(a):'zlamanie nasady blizszej kosci ramiennej'
janusz.w. napisał(a):a wielki wodospad robi wrazenie na samej gorze, no i jeszcze woda musi byc![]()
aleksandra6400 napisał(a):Ja też się melduję...
maslinka napisał(a):
Witaj, Januszjanusz.w. napisał(a):'zlamanie nasady blizszej kosci ramiennej'
Nie brzmi najlepiej
Na którym stoku się tak załatwiłeś?
CROberto napisał(a):Witam Maslinkei zapisuję się !
CROberto napisał(a):Tak fajnie się czyta że możesz się cofnąć nawet do czasów koloni...![]()
Pozdrawiam.
krzysiek1956 napisał(a):Witaj Agnieszko.
Dołączyłem do śledzących,do wyjazdu do CRO jeszcze daleko,chociaż,
przygotowania trwają.
Będzie to miła odskocznia .
Pozdrawiam Krzysiek![]()
![]()
janusz.w. napisał(a):Na szczęście nie jest najgorzej... tylko czasu szkoda...![]()