Marcin M napisał(a):Jedziemy [...] szybkim samochodem Poczytalem troche i duzo osób odradza przez Austrie jechac z powodu czepiających sie policjantów,ja tez niechcialbym zostawic połowy kasy na mandaty.
Marcin M napisał(a):Samolot odpada bo chcemy sobie troche pozwiedzac ,a jedziemy w ciemno takze lepiej miec swoj samochod pod reką.Pakula a te 20--22 godziny to z duzymi przerwami?i ile to jest mniej wiecej kilometrów tą trasą, ja byłem na Istri to jechalismy około 15 godzin juz niepamietam ale gdzies około 1200km
Marcin M napisał(a):Samolot odpada bo chcemy sobie troche pozwiedzac ,a jedziemy w ciemno takze lepiej miec swoj samochod pod reką.Pakula a te 20--22 godziny to z duzymi przerwami?i ile to jest mniej wiecej kilometrów tą trasą, ja byłem na Istri to jechalismy około 15 godzin juz niepamietam ale gdzies około 1200km
majeczka napisał(a):.W tym roku prawdopodobnie ją powtórzymy, chociaż zastanawiamy się ponieważ chcielibyśmy pokazać dzieciom Pragę, polecam wszystkim przez nią przejeżdżającym.
Pakula napisał(a):Prosta trasa: Swarzędz--Wrocław--przejście z czechami Boboszów---Mikulow---Brno---Wiedeń---Graz---Maribor----Zagreb----I autostradą do Splitu---- a potem 50 km i jesteś w środkowej dalmacji.Mi zajmuje to około 20--22 godzin.Oczywiście z przerwami.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi