tiwa napisał(a):Srebrne gwiazd morskich kaskady
te kiero napisał(a): stół podobny, garki te same, jedzenie podobne, kuchenka ta sama, auto podobne, wypoczynek ten sam, więc nie ma siły - podoba się
dangol napisał(a):Pierwszy raz spotkałam się z czymś takim – każdy nasz ruch w wodzie wywoływał pojawianie się w niej tysięcy migoczących drobnych iskierek
kulka53 napisał(a):
Też razu pewnego spotkałem się z takim, albo bardzo podobnym zjawiskiem (...) wówczas jednak wszedłem do wody... i tak szybko jak wszedłem to z niej wyszedłem, właśnie ze względu na pojawiające się światełka.
dangol napisał(a): Ciekawe, czy tym razem dotarliście na La Maddalenę i Caprerę? Nie ukrywam, że jestem zainteresowana szczegółami dotyczącymi ewentualnego miejsca noclegowego tamże.
dangol napisał(a):nawigacja zamiast gładko skierować nas na właściwą drogę, kazała nam wjechać w wąskie spadziste uliczki, na dodatek … po schodach.
Franz napisał(a): widziałem jedynie trzy możliwości wyjazdu: zakaz ruchu, zakaz wjazdu oraz schody.
Wybrałem zakaz wjazdu
tiwa napisał(a): Jak ja byłem w drugiej połowie czerwca, to prom świecił pustkami
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe