No to jesteśmy na Sardynii, super
Wybacz, ale Livorno mnie specjalnie nie urzekło
tiwa napisał(a):O, kurcze blade , jakie korzystne last minute .
"79,75 euro za 3 osoby i samochód " , tzn., że jedna z dziewczyn ukryta jeszcze w bagażniku
pzdr.
dangol napisał(a):Co prawda zakupy się udały , ale brzydota tego miasta „na powitanie” z wyspą wpłynęła raczej negatywnie na jej odbiór, nie zdołały do końca tego zmienić nawet pozytywne wrażenia z wielu ładnych miejsc. Nie mogliśmy się powstrzymać przed porównywaniem z Grecją za każdym razem, gdy na Sardynii - w naszym odczuciu - coś było nie tak .
tony montana napisał(a): Livorno mnie specjalnie nie urzekło
Beata.W. napisał(a): No troszkę się spóźniłam na prom na Sardynię
Lidia K napisał(a): Jest na to lekarstwo. Kolejny urlop koniecznie w Grecji.
janusz.w. napisał(a): W tym sezonie system mam taki, że wsiadam na każdy prom płynący na Sardynię
(…) A jeżeli chodzi o ceny biletów promowych to my zapłaciliśmy... 79,75 euro za 3 osoby i samochód kupowaliśmy 14/06 a płynęliśmy 19/06.
dangol napisał(a):janusz.w. napisał(a): W tym sezonie system mam taki, że wsiadam na każdy prom płynący na Sardynię
(…) A jeżeli chodzi o ceny biletów promowych to my zapłaciliśmy... 79,75 euro za 3 osoby i samochód kupowaliśmy 14/06 a płynęliśmy 19/06.
Mieliście takiego farta , czy też dostosowaliście się z terminem do super ceny?
Co do wsiadania na prom na Sardynię… to my dla odmiany chętnie załapalibyśmy się na Twoją opowieść, jak to było z tym promem , a potem na wyspie.
Beata W. napisał(a):Ostatnio w TVP Makłowicz bodajże w tym miasteczku i generalnie na Sardynii miał swój odcinek.
janusz.w. napisał(a): byłem zdecydowany na zakup w porcie, a 14/06 taka niespodzianka
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe