Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pozdrowienia z Zuljany !!!

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Kowal38
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kowal38 » 29.06.2005 18:23

WITAM WSZYSTKICH I POZDRAWIAM ZE SLONECZNEJ ZULJANY.
JESTEM TUTAJ OD NIEDZIELI (W TEJ CHWILI W OREBICU),POGODA SPOKO ,WINKO SMAKUJE,ITP...
PO DRODZE MIALEM TROCHE PROBLEMOW( W BRATYSLAWIE WYBRZUSZYLA MI SIE OPONA,I NA PLJESJAC PRZYJECHALEM NA DOJAZDOWCE!) ALE DOJECHALEM SZCZESLIWIE! KUPILEM SOBIE DWIE NOWE OPONY W NEUM
AUTOSTRADE OD KARLOWACA DO SZYBENIKA PRZEJECHALEM ZA DARMO,BO TRAFILEM NA DZIEN OTWARCIA MALEJ KAPELI I NIE KASOWALI.
APARTMANY TRAFILISMY ZA 10 EURO OD OSOBY,U SANDRA PRZED PENSJONATEM JERKOWIC! 50M DO PLAZY.
DZISIAJ BYLEM NA KORCULI!
POZDRO DLA WSZYSTKICH ,JESZCZE TU WPADNE TO COS SKRESLE!
SORRY ZE DUZYMI LITERAMI ALE CTRL SIE CHYBA ZACIAL! :papa:
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 29.06.2005 18:38

Witaj!

Dzięki za przysługę! I wakacjujcie się dłuuuugo i słonecznie!

Plumek
M.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) M. » 29.06.2005 19:34

Takiemu to dobrze! :lol:
zwadara
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zwadara » 30.06.2005 07:26

Ale Ci zazdroszcę , ąż mnie skręca . Zulina juz tętni życiem ,czy jeszcze leniwy spokój ?
Ja tez chcę tam być!!!!!!!!
Stefek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stefek » 30.06.2005 08:48

Kowal38 napisał(a):AUTOSTRADE OD KARLOWACA DO SZYBENIKA PRZEJECHALEM ZA DARMO,BO TRAFILEM NA DZIEN OTWARCIA MALEJ KAPELI I NIE KASOWALI.

Szczęściarz :D Duuuuużo słońca i miłego wypoczynku :)
Mariaz
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mariaz » 30.06.2005 09:41

Na Śląsku też bardzo upalnie, ale to nie atmosfera Cro. Forumowicze życzą przyjemnego wypoczynku i wielu wspaniałych wrażeń.
Z utęsknieniem czekam na sierpniowy wyjazd .... :D :D :D
Tomcroek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomcroek » 30.06.2005 17:42

Kowal38 napisał(a):WITAM WSZYSTKICH I POZDRAWIAM ZE SLONECZNEJ ZULJANY.
JESTEM TUTAJ OD NIEDZIELI (W TEJ CHWILI W OREBICU),POGODA SPOKO ,WINKO SMAKUJE,ITP...
POZDRO DLA WSZYSTKICH ,JESZCZE TU WPADNE TO COS SKRESLE!
SORRY ZE DUZYMI LITERAMI ALE CTRL SIE CHYBA ZACIAL! :papa:

Napisz skąd klikasz w Orebicu i ile kosztuje tam dostęp do netu :?:
Tequila
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tequila » 02.07.2005 20:06

Napisz skąd klikasz w Orebicu i ile kosztuje tam dostęp do netu :?:

Idąc promenadą wzdłuż plaży od strony przystani po lewej będzie szyld mniej więcej 500m od portu. Ile za godzine nie wiem, bo nie korzystalem.
jade
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) jade » 03.07.2005 17:48

pozdrawiam już z Polski :D Ten sam odcinek autostrady, który wtedy przejechaliśmy za darmo, jest już zamkniety. Od Senji staliśmy na autostradzie w gigantycznym korku :( a potem nas skierowali na jakieś boczne drogi....na autostrade wjechaliśmy dopiero w Karlovacu.
Kowal38
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kowal38 » 09.07.2005 13:16

Cześc Wszystkim !
Dzisiaj rano wróciłem z Zuljany.Jeżeli ktoś miałby jakies pytania to chętnie odpowiem!
:D
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 09.07.2005 13:24

Witaj czy teraz jest tam trochę wczasowiczów? Jak tam byłem miesiąc temu to prawie nikogo nie było no i pojechałem do Orebica aby tam zamieszkać :wink: .

Pozdrawiam
Kowal38
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kowal38 » 09.07.2005 13:42

Cześć.
My przyjechaliśmy do Zuljany 26.06.05, i w tym czasie też była jeszcze błoga cisza. Na dzisiaj myślę że co do ilości wczasowiczów, to jest full (jeżeli tak to można nazwać w wypadku Zuliany,bo jak wiesz to mała wioska)
Tez byłem dwa razy w Orebiczu( ładne miasteczko) ale Zuljana w moim wypadku przebiła Orebicz zdecydowanie pod względem plaż .(Kremena , Vucine to raj na ziemi,cisza,kameralność itp)
Ale nie poczuj się tutaj urażony, ( jeden lubi piwo Tyskie , drugi Żywca i obaj razem się bawią!) :papa:
Kowal38
Cromaniak
do Plumka

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kowal38 » 09.07.2005 13:50

Cześć Anka,dzięki twojej przesyłce zostaliśmy zaproszeni do Draśnic przez panią rezydent!
Kto wie może w przyszłym roku..!
Pozdrawiam! :papa:
madzia_009
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia_009 » 11.07.2005 20:57

Witam wszystkich. Jedziemy 12 sierpnia do Zuljany. Jestem pod wielkim wrażeniem zdjęć i wszystkiego co o niej wyczytałam tu na forum. To istny raj na ziemi i już nie mogę sie doczekać tych przepięknych plaż. Mam pytanie do Kowala 38 -co mógłbys nam powiedzieć o kwaterach.Jadę z mężem i z dzieckiem. Czy trudno znależć kwatere i w jakiej cenie?
Pozdrawiam
limonka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) limonka » 11.07.2005 23:07

Czy jest szansa na znalezienie tam kwater w polowie lipca?
Następna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone