Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pozdrowienia z Vodic

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Ajgor
Podróżnik
Pozdrowienia z Vodic

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ajgor » 12.06.2007 15:55

Serdeczne pozdrowienia prosto z kawiarenki w Vodicach dla wszystkich forumowiczow :) Niewiarygodnie cieplo, niewirygodnie czysta woda, niewiarygodne wakacje :).Wiecej po powrocie :) Teraz mi sie palce placza od rakiji i chorwackiego wina :) )
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 12.06.2007 19:45

Bawcie sie dobrze i wypoczywajcie zdrowo - połowa forum wam zazdrości :D :D
Pozdrav.
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 13.06.2007 09:13

Ajgor, ale Ci dobrze 8) :hut: :papa: wypoczywaj i nabieraj sił :lol: :lol: :papa: :papa: :papa: :sm:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.06.2007 09:20

Ajgor napisał(a):Serdeczne pozdrowienia prosto z kawiarenki w Vodicach dla wszystkich forumowiczow :) Niewiarygodnie cieplo, niewirygodnie czysta woda, niewiarygodne wakacje :).Wiecej po powrocie :) Teraz mi sie palce placza od rakiji i chorwackiego wina :) )

Niewiarygodne :wink: już 16:55 palce sie plączą od rakiji 8O
Co do reszty - wszystko wiarygodne :lol: :papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.06.2007 09:44

No proszę, nie dość, że imiennik, to jeszcze ziomek - pochodzę z Lubina ale wybrałem prowincję :)

Pozdrawiam Igor
to ja ewa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) to ja ewa » 13.06.2007 11:00

wojan napisał(a):Bawcie sie dobrze i wypoczywajcie zdrowo - połowa forum wam zazdrości :D :D
Pozdrav.

Wcale nie połowa-pewnie wszyscy :)
Ajgor
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ajgor » 17.06.2007 18:27

Janusz Bajcer napisał(a):Niewiarygodne :wink: już 16:55 palce sie plączą od rakiji 8O
Co do reszty - wszystko wiarygodne :lol: :papa:

Janusz ja tego posta pisalem kilka minut po zejsciu ze statku wycieczkowego, ktorym bylismy na wyspach Kornati. W programie byla rakija, obiad, marynarskie spiewanie i hektolitry wina :) Jak zszedlem na ląd to mialem wrazenie ze dalej mi sie kolysze pod nogami:) Wyplywalismy o 9 rano a powrot mial byc o 17 ale wrocilismy kilka minut wczesniej.
Przed chwila wrocilismy do Polski i nie mam juz sily pisac, ale w najblizszym czasie opisze blizej, jak bylo :) I pokaze kilka fotek :) A bylo ekstra :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 17.06.2007 21:41

:lol: Teraz wszystko wiarygodne :wink: :papa:
Mirage
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mirage » 18.06.2007 10:38

Vodice, Vodice...chętnie obejrzę fotki. Jestem ciekaw ile rzeczy tam się pozmieniało na przestrzeni jeśli dobrze pamiętam...6 lat. Napisz proszę gdzie mieszkaliście ;).

Pozdrawiam
Ajgor
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ajgor » 18.06.2007 12:40

Mieszkalismy w hotelu Jadran Plavi. Na samym poludniowym krancu Vodic, tuz przy granicy z miejscowoscia Srima (W strone Sibenika). Niestety spory kawalek od "centrum" (jesli mozna to tak nazwac). Z fotkami musze troche poczekac. Mam konto 350MB na serwerze Prophp, a wlasnie wczoraj im caly system serwerow padl, i ne moge nic zrobic :(
Mirage
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mirage » 18.06.2007 22:43

Ajgor napisał(a):Mieszkalismy w hotelu Jadran Plavi.

Z Vodic pamiętam tylko swój hotel Imperial (nawet nie wiem czy jeszcze istnieje, ponieważ to bylo tak jak wspominalem kilka dobrych lat temu) i bojdajże Punte, która była po drugiej stronie miasteczka. Taki dosyć wysoki hotelik - 7 albo 8 pięter.
Ajgor
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ajgor » 19.06.2007 00:39

Imperial istnieje jak najbardziej i zajmuje mase terenu (przy hotelu są korty, kilka parkingow itp). A Jadran Plavi miesci sie okolo 100 metrow od Imperiala :)
Ajgor
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ajgor » 19.06.2007 23:39

Pozwole sobie dopisac nowa odpowiedz, zamiast wyedytowac poprzednia, zeby zainteresowani widzieli, ze pojawilo sie cos nowego :)
Otoz stworzylem mala galerie fotek z Vodic. W galerii oczywiscie nie ma wszystkich fotek, bo zrobilem ich prawie 300 :)
Znajdziecie ją tymczasowo pod adresem:

http://ajgor.no-ip.info/galeria/

Tymczasowo, bo to jest moj serwer na moim komputerze. Jak zostanie uruchomiony serwer, na ktorym mam strone w USA, to cala galerie tam przzezuce. Moj serwer jest w nocy wylaczony, wiec nie denerwujcie sie, jak nie bedziecie mogli tam wejsc :)

Uwaga. Dzisiaj galeria moze nie dzialac, bo robie reinstall systemu. Ale probujcie. W koncu wejdziecie :)

Powrót do Nasze relacje z podróży

Pozdrowienia z Vodic
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone