Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

pozdrowienia z Omis

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bybus
Croentuzjasta
pozdrowienia z Omis

Nieprzeczytany postnapisał(a) bybus » 26.07.2003 18:18

Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich z Omisa , internet caffe jest na ulicy Kacica, pogoda piekna, CENY Z ZESZLEGO ROKU, trwa wlasnie koncert klap, zyc nie umierac, trzymajcie sie !!!
Bruno !
nawet sie nie zastanawiaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
grażka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) grażka » 26.07.2003 21:08

dziekujemy
załuje że tez mnie tam nie ma

Grazyna
Mariusz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mariusz » 26.07.2003 21:38

Bybus !!!
Nie drażnij porządnych ludzi, którym do wyjazdu został jeszcze prawie miesiąc :twisted:
A poza tym - baw się dobrze :!: :!: :!:
sokool
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) sokool » 26.07.2003 21:58

Ehh... Jedni właśnie są, inni dopiero będą jechać. A ja już po :(
No ale było naprawdę super (zresztą jak zawsze :) ).
darfa
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) darfa » 27.07.2003 15:49

JESZCZE TYLKO TEDZIEN I TEZ JADE DO OMISZA MOZE SIE GDZIES SPOTKAMY. :roll: 8) JAK JECHALES? BO PODOBNO BRZES BOSNIE BYL GIGANTYCZNY KOREK ,ZNAJOMY JECHAL DO SPLITU Z KATOWIC 26GODZIN, :(
Łukasz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Łukasz » 28.07.2003 07:16

Ale mnie poszarpało przed komputerem jak przeczytałem Twój post.W tym roku niestety nie byłem w Omisiu tylko na Istrii ale w przyszłym nawet bez drugiego kierowcy zaciskam zęby i jadę do Dalmacji
bybus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bybus » 03.08.2003 11:10

darfa napisał(a):JESZCZE TYLKO TEDZIEN I TEZ JADE DO OMISZA MOZE SIE GDZIES SPOTKAMY. :roll: 8) JAK JECHALES? BO PODOBNO BRZES BOSNIE BYL GIGANTYCZNY KOREK ,ZNAJOMY JECHAL DO SPLITU Z KATOWIC 26GODZIN, :(

jechalem przez wegry, wyjechalem z domu (Stalowa Wola ) o 22.00 a na miejscu bylem o 17.00. Acha, wyjechalem we wtorek, po drodze zero korkow, po prostu droga - marzenie. Za to wracalem w piatek, niech to ......................................................... mac :twisted: . Do granicy wegierskiej jechalem 9 godzin :cry: i juz nigdy w zyciu nie bede jechal ani wracal w weekend.
sirk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) sirk » 03.08.2003 11:12

Jaką trasą jechałeś?
bybus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bybus » 03.08.2003 11:27

sirk napisał(a):Jaką trasą jechałeś?

mi jest nablizej tak :
Barwinek - presov - Koszyce - Miskolc - BGudapest - Lenteye - Zagreb - Karlowac itd
rafaoo
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafaoo » 03.08.2003 12:26

ja w tym roku wracałem w piątek i o dziwo 8O nie było korków
Ania-Tychy

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania-Tychy » 04.08.2003 10:06

Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich z Omisa(...)

Zastanawiamy sie nad wyjazdem do Omis 9-10 sierpnia, po tym co napisałes przekonujemy sie, że chyba tam jest fajnie, bo widać że jesteś zadowolony ;). Możesz nam napisać jaką drogą najlepiej tam jechac (jak długo sie tam jedzie), czy sa w poblizu pola namiotowe i w jakich cenach. Bradzo byśmy podziekowali z góry za pomoc :)
Ania i Łukasz
rafaoo
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafaoo » 04.08.2003 10:47

Ania-Tychy napisał(a):Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich z Omisa(...)

Zastanawiamy sie nad wyjazdem do Omis 9-10 sierpnia, po tym co napisałes przekonujemy sie, że chyba tam jest fajnie, bo widać że jesteś zadowolony ;). Możesz nam napisać jaką drogą najlepiej tam jechac (jak długo sie tam jedzie), czy sa w poblizu pola namiotowe i w jakich cenach. Bradzo byśmy podziekowali z góry za pomoc :)
Ania i Łukasz

my np. do Omisu jechaliśmy tak - Cieszyn - Frydek Mistek - Olmouc - Brno - Wiedeń - Graz - Słowenia (chyba jedzie się na Maribor) - no i Cro :) jedną noc spaliśmy w Plitvicach na autocampie Korana (polecam) a później do Omisu; co do kampu w Omisu to z tego co wiem są dwa - jeden duży zaraz przy wjeździe do miasta od strony Splitu, ale ten Wam odradzam i polecam przydomowy autocamp Lisicina - byliśmy tam drugi raz i jest ok!!! cena za 2 osoby, samochód, namiot, korzystanie z kuchni i opłata klimatyczna - 113 kn; warto jeszcze dodoać że na tym kampie jest dużo cienia! pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku!
P.S. Do Plitvic jechaliśmy 12 godzin; z Plitvic do Omisu koło 4 godz.
ANIa i Łukasz
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ANIa i Łukasz » 04.08.2003 11:14

dzieki za wskazówki :D
pozdrawiam
Mlodax
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mlodax » 04.08.2003 17:59

Nie wiem ludziska co Wam sie podobalo w Omisiu 8O
Plaza nie dosc, ze strasznie zaludniona, to jeszcze wyglada jakby na nia wysypac piasek z betoniarki :!:
Bylismy tam tylko raz, nawet dzieci wolaly pozniej zostawac na naszej zwirkowej plazy na Ciovo.
sirk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) sirk » 05.08.2003 07:37

Mlodax napisał(a):Nie wiem ludziska co Wam sie podobalo w Omisiu 8O
Plaza nie dosc, ze strasznie zaludniona, to jeszcze wyglada jakby na nia wysypac piasek z betoniarki :!:
Bylismy tam tylko raz, nawet dzieci wolaly pozniej zostawac na naszej zwirkowej plazy na Ciovo.

To trzeba był trochę poszukać innej plaży a nie wypisywać bzdury. Ty mówisz o plaży głownej, w centrum. Plaża dla leniwych, którym się nie chce iść dalej.Są też inne, mniej zaludnione i bardziej kameralne.
Następna strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone