Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

pozdrowienia z Omis

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Mlodax
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mlodax » 07.08.2003 16:37

Łukasz napisał(a):Ja dopiero teraz przeczytalem wątek i chociaż widzę, że się już wykłóciliście to i tak muszę dorzucić trzy grosze, szczególnie, że to o Omis.

Bardzo mi się Omis podoba i zawsze do niego chętnie wracam. jak komuś innemu nie to trudno ale jak ktoś pisze "nie wiem co wy w nim widzicie bo piasek brzydki" to nie jest żadna opinia tylko napaść osoby, która w dodatku nie wie o czym pisze.

Potem jak kilku innych miłośników Omisia "dało odpór" to osoba która pierwsza zaczeła napastliwym tonem nagle obrażona " ja tylko swoje zdanie, chyba mi wolno". Jak sobie nie życzysz ataków to nie pisz bzdur.
Pozdrowienia dla wszystkich miłośników Omisia.

Widze, ze ulubionym zajeciem niektorych osob obecnych na forum jest atakowanie innych.
Czlowieku zastanow sie co piszesz.
Z mojego jednego zdania rozdmuchaliscie nie wiem jaka afere.
Proponuje zalozyc stowarzyszenie obroncow Omisia, a jak mi wreszcie ktorys z Was napisze, co mu sie tam podobalo to moze i ja sie przylacze :P
Mlodax
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mlodax » 07.08.2003 16:38

bybus napisał(a):na zgode proponuje rakije, u mnie w Stalowej Woli :D

Bardzo chetnie :):)
Ja przywiozlam troche TRAVARICY :)
Bruno
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bruno » 08.08.2003 11:54

Chcesz wiedzieć co mi się tam podobało to proszę
Apartament miałem w Omisz - Nemira (ok 2 km za centrum w stronę Dubrownika) plaża skalista, żwirowa, płyty betonowe, kamienie (co kto woli) super czysta woda, góry witające się z morzem. Ponieważ uwielbiam górskie wycieczki to Omisz jest miejscem gdzie można być nad morzem (do południa) a wieczorkiem pochodzić po fajnych górkach (fajna twierdza na szczycie - i jakie widoki , jak chcesz mam fotki :)) Fajowa jest droga w górę Cetiny i widoki z miejsca gdzie stoi pomnik kobiety co podobno uratowała Omisz przed Turkami (tak mi się zdaje)
O plaży o której piszesz nic powiedzieć niemogę bo poprostu tam nie byłem, bo wolę kameralnie poplażować :).
Co jeszcze Omisz to doskonały punkt bazowy dla wycieczek od Dubrownika do Splitu oraz na Hvar i Brać.
Pozdrawiam
Omisz-fan
Ps
Bybus - nie zastanawiam się ani chwili jutro ruszamy całą rodzinką trzymaj kciuki :D
mloda

Nieprzeczytany postnapisał(a) mloda » 08.08.2003 14:01

Bruno napisał(a):Chcesz wiedzieć co mi się tam podobało to proszę
Apartament miałem w Omisz - Nemira (ok 2 km za centrum w stronę Dubrownika) plaża skalista, żwirowa, płyty betonowe, kamienie (co kto woli) super czysta woda, góry witające się z morzem. Ponieważ uwielbiam górskie wycieczki to Omisz jest miejscem gdzie można być nad morzem (do południa) a wieczorkiem pochodzić po fajnych górkach (fajna twierdza na szczycie - i jakie widoki , jak chcesz mam fotki :)) Fajowa jest droga w górę Cetiny i widoki z miejsca gdzie stoi pomnik kobiety co podobno uratowała Omisz przed Turkami (tak mi się zdaje)
O plaży o której piszesz nic powiedzieć niemogę bo poprostu tam nie byłem, bo wolę kameralnie poplażować :).
Co jeszcze Omisz to doskonały punkt bazowy dla wycieczek od Dubrownika do Splitu oraz na Hvar i Brać.
Pozdrawiam
Omisz-fan
Ps
Bybus - nie zastanawiam się ani chwili jutro ruszamy całą rodzinką trzymaj kciuki :D

dzieki Bruno
wlasnie o taka odpowiedz mi chodzilo, nastepnym razem jak bede w Cro zrobie kolejne podejscie do Omisia :)
Monka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Monka » 11.08.2003 14:23

no i wlasnie!! :( czesto slysze (czytam), ze odradzacie camp GALEB w Omiszu. dlaczego??
wybieram sie 24.08. do Cro i wlasnie myslelismy o campingu.
ten drugi jest troche drogi, a nadmniarem gotowki niestety nie dysponujemy. chyba ze ktos mnie oswieci i napisze ile za maly namiot i 2 soby (bez auta) na Luticianie?
prosze o info!! :roll: bo jestem coraz bardziej podlamana, ze cos mi kaski zbraknie
Monika
Łukasz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Łukasz » 11.08.2003 15:10

No cóż grzecznie zapytany też potrafie coś o Omisiu powiedzieć, tu jednak poczułem się zaatakowany jako miłośnik Omisia. Dodatkowo reaguję gwałtowniej bo w tym roku z konieczności po raz pierwszy musiałem jechać na Istrię zamiast do Dalmacji.
Mlodax
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mlodax » 12.08.2003 22:25

Łukasz napisał(a):Dodatkowo reaguję gwałtowniej bo w tym roku z konieczności po raz pierwszy musiałem jechać na Istrię zamiast do Dalmacji.

A to juz nie moja wina.
Odpusc mi wiec i przestan pisac, ze kogos tu zaatakowalam.

Chcesz to CI przesle winko prosto z Dalmacji na otarcie lez :)
JachuG
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JachuG » 12.08.2003 23:14

Witam fan club Omnisa :)
Interesuja mnie w powyzszym miescie cempingi prywatne najlepiej blisko wody niekoniecznie w centrum i po taniosci 8) dla 2 osob namiot i samochod jesli znacie tak owe i czy wogole sa ??- dajcie znac z - gory dzieki
POZD
Poprzednia strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

pozdrowienia z Omis - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone