napisał(a) Leo » 21.07.2004 19:16
Serdeczne dzięki Bruno za przekazania pozdrowień.
Drodzy forumowicze - rzeczywiście pomysłodawcy loga należą się dozgonne wyrazy uznania i Tobie Bruno za ideę "koszulkową". Dzięki tym znakom rozpoznawczym udało mi się spotkać z Oksanką i Gajusem (choć z Gajusem tylko przelotnie - odwiedziłem kolegę który koczował na kampie Prapratno na Peljesacu z rodzinką i znajomymi) Natomiast z Oksanką jej malżonkiem i córeczką zjedliśmy nie jedną małżę
, piwko, no i oczywiście winko z czego (dla niewtajemniczonych) płw. Peljesac słynnie. Gdyby nie logo być może przeszedłbym obojętnie a tak okazało się iż w jak wspaniałej atmosferze można spędzić masę czasu.
Krakuscity - trudno mi przewidzieć jakie będą ceny na początku września nam udało się znaleźć kwaterę w Żulianie za 20 Euro (ja, małżonka i 2,5 letni syn) - pokój z aneksem kuchennym, prysznic niestety bez klimy
a by się przydała. Następny tydzień spędziliśmy w kwaterze (podobne wygody - trochę lepiej urządzona) za 25 Euro.
Rzeczywiście pierwszy tydzień był nie do zniesienia temp w dzień ponad 40 stopni a w nocy około 30 .......nie szło spać. - Dubrownik raczej zaliczyliśmy dla mego synka była to męczarnia więc obeszliśmy "po łebkach" - a wielka szkoda Dubrownik potrafi zauroczyć.......na pewno tam wrócę. Postaram się napisać jakiś dłuższy post dot. cen i innych mniej lub bardziej istotnych faktów - zresztą co jest nieistotne związane z CRO
.
Jednym słowem był to mój pierwszy pobyt w CRO i jestem pod dużym wrażeniem ........oczywiście pozytywnym.
Pozdrawiam