renatalato napisał(a):Jestem i ja i z wielką ciekawością oglądam
figusek napisał(a):Czekałam na taką relację oczywiście zostaję i czytam
krakusowa napisał(a):Beata W. napisał(a):
A jak tam Wasz Bałtyk Bo jakoś w marcu mieliście chyba być
Pozdrawiam
Masz dobrą pamięć..... jeszcze do soboty jesteśmy w Ustce
Jest cudownie
Pozdrawiam
piekara114 napisał(a):Sąsiadka, ale Ci fajnie musi być w tej Ustce... pogoda dopisuje, szum fal...to czekamy na zimowe morze na forum...
Pustki mieliście przy organach, ale już pod Rotundą trochę ludzi się uzbierało.... No i widzę, że murki się spodobały...
anusiek napisał(a):Poczułam przyjemne łaskotanie czytając Twoją relację . Taka świeżutka, prosto z tego roku .Tak tęsknie za tymi widokami i zapachami Jeszcze parę miesięcy do urlopu .
KrzysiekO napisał(a):Witam
Nadrobiłem zaległości, jeżeli jest jeszcze jakieś wolne miejsce w obojętnie którym rzędzie to pozwolę się przysiąść do dalszej relacji o chorwackiej wiośnie.
CroAna napisał(a):Właśnie tak siedzymy z mężem i dumamy,że gdyby te 400km mniej do cro,to by człek i na wikenda pojechał
Fajowskie te puste zwykle tłumne miejsca
Dawaj kwiaty
Tomanek1920 napisał(a):Witam zaległości również nadrobione i czekam na ciąg dalszy super zdjęcia.
Pozdrawiam
midar napisał(a):Witam!
Łezka w oku mi się zakręciła bo właśnie w Sukosanie i Zadarze spędziliśmy ostatnie wakacje. Można powiedzieć że zdjęcia mamy podobne. Moje upalne, pełne ludzi a Twoje wiosenne i bez tłumu.
Teraz to zostaję tam z Wami do końca pobytu
ajdadi napisał(a):Nadgoniłem...gdzieś sobie z boczku przysiądę i będę podziwiał wiosnę z Wami
marek leon napisał(a):Jak miło znów zobaczyć Rogoznicę. Wiosną cicho, spokojnie, bez tłumów.
Powrót do Nasze relacje z podróży