piekara114 napisał(a):To inaczej niż krakusowa teraz na majówkę miała...
Pisała u mnie w cypryjskiej, już link poprawiłam...Beata W. napisał(a):Nie mogę otworzyć obrazka ale gdzieś czytałam właśnie, że Ania pisała o przestoju ale na granicy z Węgrami. Przez Węgry jechaliśmy w Sierpniu 2016 i też było ok ale widocznie zmiany jednak wprowadzili. Teraz na Węgry bez problemu ale Cro jednak już poza Schengen.
piekara114 napisał(a):Pisała u mnie w cypryjskiej, już link poprawiłam...Beata W. napisał(a):Nie mogę otworzyć obrazka ale gdzieś czytałam właśnie, że Ania pisała o przestoju ale na granicy z Węgrami. Przez Węgry jechaliśmy w Sierpniu 2016 i też było ok ale widocznie zmiany jednak wprowadzili. Teraz na Węgry bez problemu ale Cro jednak już poza Schengen.
piekara114 napisał(a):Wolę nie myśleć, bo sama granica serbsko-macedońska dała nam w zeszłym roku w d... nieźle.... Trzeba kończyć ten Cypr i pisać relację z Grecji, bo 6 lipca wyjeżdżamy....
Beata W. napisał(a):To pisz, pisz bo 2 miesiące Ci zostałopiekara114 napisał(a):Wolę nie myśleć, bo sama granica serbsko-macedońska dała nam w zeszłym roku w d... nieźle.... Trzeba kończyć ten Cypr i pisać relację z Grecji, bo 6 lipca wyjeżdżamy....
krakusowa napisał(a):Beata W. napisał(a): A jak tam majowa Chorwacja Jakaś relacja już powstaje
Majowa Chorwacja
Bardziej refleksyjna, ale piękna jak zawsze..
Relacja jeszcze nie powstaje i nie wiem czy się powstanie , muszę najpierw uporać się z Ustką
piekara114 napisał(a):Beata W. napisał(a):To pisz, pisz bo 2 miesiące Ci zostałopiekara114 napisał(a):Wolę nie myśleć, bo sama granica serbsko-macedońska dała nam w zeszłym roku w d... nieźle.... Trzeba kończyć ten Cypr i pisać relację z Grecji, bo 6 lipca wyjeżdżamy....
Zdradzę Ci, że początek mam, ten sam opis przygotowań i jazdy...
To w Leptok. cały pobyt czy przemieszczacie się??? Sierpień to podobno szczyt szczytów w Gr,,,
To 3 tygodniowe wakacje Wam wyjdą Super. U mnie nie za bardzo da radę, a nawet jakby się udało, to pewnie jesienny wypad by odpadł, więc wolę 2 razy jechać...Beata W. napisał(a):W Leptokari mamy 14 noclegów, tranzytowy w Serbii, potem w drodze powrotnej 2 w Ohrydzie i 1 na Węgrzech
Powrót do Nasze relacje z podróży