roberto149 napisał(a):Nadrobiłem czytanie Pekinie czas spędzony na feriach. Pozdrawiam was serdecznie
Ja witam Ciebie. Szczególnie jak patrzę za okno to z miłą chęcią nad Adriatyk bym się teleportowała
Pozdrawiam
Beata W. napisał(a):elfik44 napisał(a):Z małym opóźnieniem ale się melduję!! Widać, że tam wiosna w pełni
A witam, dopiero dojechaliśmy nad Adriatyk więc opóźnienie bardzo niewielkie
Niedziela, 12.02.2017
Po dojechaniu na miejsce i zwiedzeniu najbliższej okolicy trzeba było odespać zarwaną nockę. Przed nami cały tydzień na chorwackiej ziemi.
W niedzielę tak, żeby za daleko nie jeździć jedziemy na wycieczkę do pobliskiego Zadaru. Pogoda słoneczna a nad morzem lekki wiaterek. Generalnie w porównaniu do -9, które zostawiliśmy w kraju jest super
Nasze oczy cieszy każdy napotkany kwiatek i każdy klombik.
Starsza córka postanowiła poćwiczyć fotografowanie więc grzecznie pozujemy
i idziemy dalej
pomimo zimowej pory wypasione łodzie urzędują w porcie
pływają też znacznie mniejsze jednostki
jest to nasza 3 wizyta w Zadarze kontrolnie więc sprawdzamy czy grające organy są na swoim miejscu
slawek&gosia napisał(a):[pływają też znacznie mniejsze jednostki
Napisałam, że tu zajrzę no i jestem i od razu trafiam do Zadaru, który będę zwiedzać już w sierpniu w tym roku nadrabiam czytanie i ogladam dalej Wasza wiosenną Chorwację
piekara114 napisał(a):Dla mnie to także obowiązkowy punkt postojowy w trasie....
krakusowa napisał(a):Beata W. napisał(a):piekara114 napisał(a):Czekam na ten zachód słońca.... dalej czekam....
To dobrze, że ktoś czeka, bo już myślałam, że nikt tu nie zagląda
Ooooo następna z tym zaglądaniem...
Jestem na bieżąco
Beata W. napisał(a):krakusowa napisał(a):Beata W. napisał(a):piekara114 napisał(a):Czekam na ten zachód słońca.... dalej czekam....
Jestem na bieżąco
No tak trochę nudno samemu "se" pisać
mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):krakusowa napisał(a):Beata W. napisał(a):piekara114 napisał(a):Czekam na ten zachód słońca.... dalej czekam....
Jestem na bieżąco
No tak trochę nudno samemu "se" pisać
Więc jakby co, to jestem i ja
Powrót do Nasze relacje z podróży