mysza73 napisał(a):Miałam tu spore zaległości , ale już nadrobiłam
i jak tak patrzę na te puste wodospady, Primoszteny, Zadary (nigdy jeszcze nie byłam ), to zatęskniłam za Chorwacją ... już 2 lata tam nie byłam ...
Beata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):Miałam tu spore zaległości , ale już nadrobiłam
i jak tak patrzę na te puste wodospady, Primoszteny, Zadary (nigdy jeszcze nie byłam ), to zatęskniłam za Chorwacją ... już 2 lata tam nie byłam ...
A co do Zadaru i okolic to musisz nadrobić bo warto
mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):Miałam tu spore zaległości , ale już nadrobiłam
A co do Zadaru i okolic to musisz nadrobić bo warto
TAK JEST
Zapisałam ... tylko kiedy, to nie wiem
krakusowa napisał(a):Dawaj Beata ten słoneczny Split , bo patrząc za okno wpadnę chyba w deprechęBeata W. napisał(a): Trzeba jakiś postulat gdzieś napisać o przedłużenie wakacji i więcej urlopu Tylko gdzie
Do prezydenta albo swojej imienniczki
Potter napisał(a):No, zdążyłam zanim wróciliście .
Przepiękna ta pusta Chorwacja... I jeszcze te bezchmury Wam się trafiły ! Extra .
A, i jeszcze wiadomość dla Myszy - ja też w Zadarze nie byłam .
mysza73 napisał(a):Potter napisał(a):A, i jeszcze wiadomość dla Myszy - ja też w Zadarze nie byłam .
Sugerujesz Zadar zamiast Lizbony?
Beata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):Potter napisał(a):A, i jeszcze wiadomość dla Myszy - ja też w Zadarze nie byłam .
Nie no aż tak to nie szalejcie, do Zadaru zdążycie pojechać To kiedy ta Lizbona dziewczyny
mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):Potter napisał(a):A, i jeszcze wiadomość dla Myszy - ja też w Zadarze nie byłam .
Nie no aż tak to nie szalejcie, do Zadaru zdążycie pojechać To kiedy ta Lizbona dziewczyny
Ja stawiam na wrzesień/październik ... ale Potter rzuca mi kłody pod nogi
Powrót do Nasze relacje z podróży