Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pozdrav iz Hrvatske

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.07.2010 22:56

Dzięki Danusiu . Żyłka i haczyk - w szczególności ze sztuczną kozicą na końcu - będą dla mnie bez wątpienia nowym doświadczeniem. :) Muszę spróbować.

Pozdrawiam
dangol
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) dangol » 23.07.2010 07:09

Jeszcze jedno - tę żyłkę zarzuca się - na kilka metrów od brzegu - mniej więcej w ten sam sam spobó, jak lasso :D. Jesli tylko kalmarki bywają w danym miejscu, jakiś pewnie się złapie, chociaż trochę cierpliwości to wymaga :wink:
Lidia K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lidia K » 23.07.2010 10:08

Maslinka napisał(a):W niedziele wieczorem meldujemy sie w Gliwicach i wtedy zaczne nadawac bardziej szczegolowo

Załapie się tylko na pierwsze odcinki (jak powstaną zgodnie z obietnicą zaraz po powrocie) bo za tydzień w piątek pognamy na południe. Ale jak Maslinka zacznie nadawać w tempie znanym z wcześniejszym relacji to coś o Mljecie zdążę poczytać i oglądnąć. Już szykuję sobie dużo wolnego czasu w pracy, żebym mogła być na bieżąco. Zwiedzanie kajakiem zatoczek to musiała być wielka przygoda.
Pozdrawiam i życzę do końca ładnej, słonecznej pogody. Bo właśnie u nas się załamała.
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 25.07.2010 19:43

Wróciłam! :D
Bardzo miło było się z Wami łączyć (hehe, tak, Mariusz, to było łączenie :D), widzieć Wasze miłe komentarze :D

Trudny powrót do rzeczywistości mało miał wspólnego z "łagodnym przejściem", o którym pisałam... Gwałtownie zmieniliśmy klimat. Dzisiaj w nocy na Węgrzech (a właściwie na granicy węgiersko-słowackiej, bo poniosło nas aż do Komarna, dłuuuuga historia... :wink:) strasznie lało... Całą dzisiejszą trasę przez Słowację też :(

No, ale zaraz zgrywam foty i pogrzeję się wspomnieniami :)
(Jak to fajnie, że nie muszę iść do pracy :D)

Jutro obiecuję zacząć pisać :)

Pozdrawiam Wszystkich serdecznie :papa:
nomad
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) nomad » 25.07.2010 19:55

Witaj Maslinko :papa:

Oj będzie się działo. :)
To jednak był długi pobyt, a więc było i więcej czasu na nowe przygody.
Wiele osób czekało na Twój powrót.

Pozdrawiam.
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 25.07.2010 19:59

Witaj, Nomad :D
Dziękuję za powitanie, a nawet dwa :wink:
3 tygodnie to faktycznie długie wakacje. Działo się wiele, przygód też było trochę, ale na szczęście tylko te dobre i śmieszne :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.07.2010 20:06

Witam w Kraju :) .

Też jestem rad na Twoje pierwsze łĄczenie po powrocie :) .
Komarno? Uuuu to rzeczywiście Was pognało :wink: .

Trzy tygodnie będę zaglądał jeszcze w to miejsce, potem mam nadzieję pognać na Południe. Więc od jutra mam nadzieję dotrzymasz słowa i będziesz nadawać. :)

My wszyscy też w szoku termicznym. Do czwartku było powyżej trzydziestu stopni, dzisiaj trzynaście...

Pozdrawiam
Mariusz
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 25.07.2010 20:25

Cześć, Mariusz :D
Było Komarno, a właściwie Komarom (camping przy basenach), chociaż po słowackiej stronie spędzaliśmy wieczory (aż dwa :lol:), bo północna strona Dunaju zdecydowanie bardziej przypadła nam do gustu - dużo ładniejsze miasteczko.

Myślę, że słowa dotrzymam :wink: Zwykle mi się udaje :)
jan_s1
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jan_s1 » 25.07.2010 20:52

maslinka napisał(a):Wróciłam!

I to jest właśnie ten krytyczny moment. Żeby Cię pocieszyć, powiem, że wszyscy od czasu do czasu przez to przechodzimy. :lol:

maslinka napisał(a):No, ale zaraz zgrywam foty i pogrzeję się wspomnieniami :)

Mam nadzieję, że i my się trochę pogrzejemy.

:D
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 25.07.2010 21:06

Aga super, że jesteś, czekam na relację :)
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 25.07.2010 21:27

Janie, Ines, fajnie Was widzieć :D
Sama nie wiem, co czuję - z jednej strony się cieszę, że wróciłam, ale z drugiej już tęsknię...
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 25.07.2010 22:53

Jak dobrze Cię widzieć po powrocie.
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 25.07.2010 23:09

Aldonka napisał(a):Jak dobrze Cię widzieć po powrocie.

Witaj, Aldonka :D :wink:
W nowym avatarku chyba zdjęcie zrobione "u nas", na campingu Paradiso :D
Jestem ciekawa Waszych wrażeń z Divnej i z Primosten. Może Cię jednak namówię do napisania relacji? :D

Pozdrawiam serdecznie :)
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 26.07.2010 06:55

maslinka napisał(a):Sama nie wiem, co czuję - z jednej strony się cieszę, że wróciłam, ale z drugiej już tęsknię...

A za mną nie tęskniłaś?

:wink: :lol:
Cześć Aga - zacznij jak obiecałaś bo za 2 tygodnie ja wybywam...
Pozdrowienia (również dla małżonka).
ANITA:)
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ANITA:) » 26.07.2010 07:39

Nam zostało parę dni do wyjazdu ale mam cichutką nadzieję, że załapię się na pierwsze rozdziały maslinki :) Pozdrawiamy i mimo "dziwnej" u nas pogody zyczymy łagodngo aklimatyzowania :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Pozdrav iz Hrvatske - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone