Witam
Będę na Vrili w sierpniu, gdzie tam można skorzystać z dostępu do internetu i jakie są tego koszty ?
Pozdrawiam .
stratos napisał(a):Witam
Będę na Vrili w sierpniu, gdzie tam można skorzystać z dostępu do internetu i jakie są tego koszty ?
maslinka napisał(a):Witajcie
To moje ostatnie laczenie z Chorwacji... Niestety, juz jutro opuszczamy piekna Cro.
maslinka napisał(a):Jedziemy przez Bosnie i 2 noce spedzamy na Wegrzech, chyba w Kaposvarze - podobno fajne baseny. Wegry to dla nas zawsze lagodne przejscie... Strasznie nam szkoda, ale w koncu bylismy tu prawie 3 tygodnie. W niedziele wieczorem meldujemy sie w Gliwicach i wtedy zaczne nadawac bardziej szczegolowo
maslinka napisał(a):Wczoraj po raz pierwszy w zyciu jadlam "morkie potwory", czyli w tym wypadku kalmary. Odwazna bylam Bardzo dobre sie okazaly
maslinka napisał(a):Dzisiaj bylismy w Stonie i Malim Stonie. Ostatnia wycieczka po polwyspie...
maslinka napisał(a):Na razie mowie Wam laku noć i do zobaczenia juz niedlugo
Maslinka
Interseal napisał(a):
Ideałem było by sobie je złowić samemu. Wierz mi, że smakują jeszcze lepiej, choć w tym przypadku mam na myśli ośmiornicę i kamenice. Biegałem kiedyś z siatką za czymś do kalmara podobnym, ale się wywinął
maslinka napisał(a):
W niedziele wieczorem meldujemy sie w Gliwicach i wtedy zaczne nadawac bardziej szczegółowo