Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Powroty 2006

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
evik
Odkrywca
Powroty 2006

Nieprzeczytany postnapisał(a) evik » 14.05.2006 09:39

Melduję się po 2 tygodniowej nieobecności.Wczoraj wróciłam z Gradaca.W tym roku Chrwacja już za mną- było SUPER!!!!
cerber
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) cerber » 14.05.2006 10:09

Witaj!
Napisz, jeśli nie sprawi Ci to kłopotu, coś więcej o swoim pobycie.
Pozdrawiam!
m82m
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m82m » 14.05.2006 10:21

Evik nie drażnij ludzi,którzy odlczają dni do daty "ZERO "tylko daj obszerną relacje.PROSZĘ!
evik
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) evik » 14.05.2006 21:16

Wyjazd udany.Przede wszystkim dopisała pogoda .Pierwsze dwa dni były deszczowe,ale póżniej już tylko lepiej.Jesteśmy opaleni,kąpaliśmy się w morzu,hotel Labineca był O.K.,Dubrownik oraz niektóre miejscowości na Makarskiej zwiedziliśmy.Ludzi wszędzie jak na lekarstwo.Drogi puste. Na plaży można było leżeć na golasa ,bo w promieniu 2 km nie było nikogo.Jednym słowem wyjazd zaliczam na plus. .Jeśli mogę w czymś pomóc ,chętnie odpowiem.Pozdro.
Lena
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lena » 15.05.2006 12:56

Za 3 dni wyjezdzamy szósty raz do ukochanej Cro,nigdy w takim terminie,w związku z tym mam kila pytań,jakie temperatury są wieczorkiem,nie bardzo wiem jak się spakować coś mnie się wydaje ze trzeba będzie sobie przypomnieć jak się pakowało nad nasze morze :wink: czy życie typu sklepiki ,knajpeczki pracują już na pełnych obrotach?

pozdravki
evik
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) evik » 15.05.2006 18:00

Wieczorem jest chłodno i trzeba mieć np. polar .W większych miejscowościach jest sporo ludzi np. w Makarskiej ,Dubrowniku, choć swobodnie można się poruszać ,a nie tak jak w lecie przeciskać w wąskich uliczkach.W innych miejscowościach raczej pusto . Chorwaci dopiero przygotowują się do sezonu, przed każdym domem żwir ,dachówki ,cegły- remontują ,dobudowują.Knajpy otwarte ,sklepy też.Miłego wypoczynku!
AgaKon
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaKon » 25.05.2006 21:06

Ja również odliczam dni do wyjazdu :D wyjeżdżamy 2 czerwca i już nie mogę się doczekać :D to mój pierwszy wyjazd na Cro i strasznie się cieszę bo już od dwóch lat się wybierałam :wink:

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko