Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Powrót przez Słowację może jakieś fajne miejsce......

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
swiniakk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) swiniakk » 27.05.2006 15:27

..... (jak w temacie) na nocleg, a może na 2 dni aby się zatrzymać i zrelaksować na ciepłych gejzerach ???? Piszcie gdzie i jaka kasa za noclegi i lenistwo. Dodam że jadę z WLKP i nie bardzo mnie pasuje przez Słowację lepiej przez Czechy. Ale sprawdzić można. :lol: pozdrawiam
krzysiek M.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysiek M. » 27.05.2006 18:19

tO ŻE Z wlkp NIE znaczy ,że ma omijać atrakcje. Na słowacji mozna zrobić świetny wypoczynek w miejscowości. w Velky Meder. Fajne baseny ciepla woda , tanie noclegi. Polecam!
swiniakk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) swiniakk » 27.05.2006 18:44

Sprawdziłem na stronie www bardzo fajna miejscowość ....a kolega krzysiek M. tam był? Jak tak to jakie spostrzeżenia???
Może jeszcze ktoś ma inne ciekawe propozycje?
kuba65
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kuba65 » 27.05.2006 19:25

swiniakk napisał(a):Sprawdziłem na stronie www bardzo fajna miejscowość ....a kolega krzysiek M. tam był? Jak tak to jakie spostrzeżenia???
Może jeszcze ktoś ma inne ciekawe propozycje?

www.tatralandia.sk
martita
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) martita » 08.08.2006 12:28

tak jak tutaj podpowiadają Tatralandia, a tam świetne jest też to western miasteczko..

albo Thermal Park Bešeňová:
http://www.besenovacom.sk/polski/index.php
zibek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zibek » 08.08.2006 20:54

polecam TERCHOVA - Mała Fatra (ja byłem w Pension Luka )
i fajny portal o Słowacji :
[/img]http://www.hej.pl/

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone