Powrót przez Słowację może jakieś fajne miejsce......
Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
..... (jak w temacie) na nocleg, a może na 2 dni aby się zatrzymać i zrelaksować na ciepłych gejzerach ???? Piszcie gdzie i jaka kasa za noclegi i lenistwo. Dodam że jadę z WLKP i nie bardzo mnie pasuje przez Słowację lepiej przez Czechy. Ale sprawdzić można. pozdrawiam
tO ŻE Z wlkp NIE znaczy ,że ma omijać atrakcje. Na słowacji mozna zrobić świetny wypoczynek w miejscowości. w Velky Meder. Fajne baseny ciepla woda , tanie noclegi. Polecam!
Sprawdziłem na stronie www bardzo fajna miejscowość ....a kolega krzysiek M. tam był? Jak tak to jakie spostrzeżenia???
Może jeszcze ktoś ma inne ciekawe propozycje?
swiniakk napisał(a):Sprawdziłem na stronie www bardzo fajna miejscowość ....a kolega krzysiek M. tam był? Jak tak to jakie spostrzeżenia??? Może jeszcze ktoś ma inne ciekawe propozycje?