Witajcie,
Po 10 latach, tym razem już z dziećmi (1 i 4 lata) planujemy z żoną w tym roku pojechać do Chorwacji. Dawno temu byliśmy w miejscowości Umag. Z polecenia kolegi zarejestrowałem się na forum i zabrałem się do szukania...
Jestem w chwili obecnej w kropce. Niby znalazłem coś fajnego w Mimicach (Apollo 11), spokojnie i kameralnie, ale po rodzinnych naradach uznałem,że trzeba szukać dalej. Decydujące było spodziewane "latanie" po dość stromych schodach z całym ekwipunkiem na plażę z roczną córcią na ręku i jednak nieco znaczna odległość z Wrocławia (chcę trasę przejechać nocą z jak najmniejszą ilością zatrzymań a najlepiej wogóle się nie zatrzymywać bo wtedy będzie "sieczka" w aucie). Niech dzieciaki przśpią drogę w przynajmniej 75%...
Tak więc nie przerywając lektury wpisów szanownych forumowiczów zwracam się z uprzejmą prośbą o pomoc i tak:
-najlepiej,żeby była to Istria choć nie koniecznie (może być pólnocna Dalmacja)
-cena za nocleg (45-55 EUR)
-dość łagodne zejście do morza,żeby 4 latek mógł się coś popluskać i nie chodzić w sandałkach
Jeśli ktoś z Was może coś polecić ewentualnie podrzucić namiary na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl byłbym zobowiązany:-)
pzdr