ania77 napisał(a):Co do teściowej wnioskuję właśnie z tego co czytałam wstecz. Stereotypowa teściowa ma monopol na prawdę jedyną i objawioną. Tak jak Ty.
To już mamy 2 "teściowe" na cropli..
anakin napisał(a):PETERENZO napisał(a):
Wiedziałem, że się pojawisz!
Możesz nie wierzyć,ale dziś otwarłem lodówkę,a tam..............PETERENZO!
Jak pizgłem drzwiami to już nie otwierałem.
Może rano się..............odważę.
Dawigs napisał(a):
....
My tym sposobem wybraliśmy Istrię i miejscowość Fazana. W miejscowości jest plaża nazwana "Dzięcięcą"
Znaleźliśmy taki apartament:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Wybraliśmy apartament OASIS. Termin to przełom sierpnia i września. Cena z strony to 70EURO/doba, 30% przedpłata. Po krótkich negocjacjach cena spadła do 49EURO/doba + 5 EURO klimatyzacja oraz 100 EURO przedpłata. Właściciel nie pobiera kaucji na czas pobytu. Pytaj o kaucje by nie być zaskoczonym na miejscu.
...
sylwekwoj napisał(a):Witam. Przeglądam tą stronę i jakoś nie mogę tam nigdzie wypatrzeć cen a piszesz o cenach na stronie? Czy coś przegapiłem? Mogę prosić o jakąś podpowiedź?
boro2511 napisał(a):Mam jeszcze jedno pytanie w kwestii, która mnie trochę zdziwiła...
Znalazłem to gdzieś na forum, wprawdzie stary temat ale...
Czy prawdą jest,że o zabrniu jakichkolwiek gotowych obiadów z Polski trzeba zapomnieć bo nie można nic takiego wwozić na teren Chorwacji?
Mam tu na myśli jakieś gotowe obiady, wędliny pakowane próżniowo itp...
Z tego co wyczytałem to nie będzie tylko problemu z mlekiem w dla córki. Ile jest w tym prawdy i czy to faktycznie jest na granicy sprawdzane...?
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje