ania77 napisał(a):A w czym właściwie problem, że Boro pojedzie do Duce?
ania77 napisał(a):Zaczynacie zachowywać się jak mamusie, które chcą wybić synalkowi z głowy niepodobajacą się (mamusi) wybrankę...
ania77 napisał(a):Poza tym wybrany przez niego apartman jest po właściwej stronie Jadranki.
PETERENZO napisał(a):Po takiej wypowiedzi muszę być niestety lekko uszczypliwy...ania77 napisał(a):A w czym właściwie problem, że Boro pojedzie do Duce?
Nie ma żadnego problemu. Wszyscy wyrażamy nasze opinie o tym miejscu, a ja skutecznie namawiam go, aby przynajmniej odwiedził Apollo11 podczas pobytu w Duce.ania77 napisał(a):Zaczynacie zachowywać się jak mamusie, które chcą wybić synalkowi z głowy niepodobajacą się (mamusi) wybrankę...
Co to za metafora??? Sorry, ale starając się oceniać innych nie rób tego na podstawie własnych doświadczeń...ania77 napisał(a):Poza tym wybrany przez niego apartman jest po właściwej stronie Jadranki.
Właściwej czyli jakiej? Cały czas piszemy o tym, że każdemu podoba się coś innego i w takim sensie zaczynasz swoją wypowiedź, a puentą jest ponownie prywatne - Twoje - odczucie.
ania77 napisał(a):Akurat wniosek z własnymi doświadczeniami jest szczęśliwie mocno chybiony.
ania77 napisał(a):Na stereotypową teściową się nadajesz.
ania77 napisał(a):Właściwa strona Jadranki to ta, która nie wymaga kursowania między plażą a apartmanem przez Jadrankę.
ania77 napisał(a):Pisanie o tym co każdemu się podoba to coś innego niż pisanie o prywatnym odczuciu?
PETERENZO napisał(a):ania77 napisał(a):Akurat wniosek z własnymi doświadczeniami jest szczęśliwie mocno chybiony.
To chyba Twoje szczęście, bo mnie nic do tego...ania77 napisał(a):Na stereotypową teściową się nadajesz.
Na podstawie czego wnioskujesz? Poczytaj wstecz i nie pisz takich pierdół...ania77 napisał(a):Właściwa strona Jadranki to ta, która nie wymaga kursowania między plażą a apartmanem przez Jadrankę.
Właściwa dla kogo?ania77 napisał(a):Pisanie o tym co każdemu się podoba to coś innego niż pisanie o prywatnym odczuciu?
Nie istnieje coś takiego
boro2511 napisał(a):Dajcie spokój bo robi się niemiło. Ani dziękuję za zrozumienie mojej decyzji, Peterenzo za rzeczowe rady i cenne wskazówki. I na tym zakończmy waszą niepotrzebną wymianę "uprzejmości". Nie o to mi chodziło...
Peterenzo, to kiedy ty będziesz w tych Mimicach? Mój pobyt to 22.07-03.08. Może, jak się uda to coś zapodamy na tym ekstra tarasie...
Oczywiście żartuję...
boro2511 napisał(a):Dajcie spokój bo robi się niemiło.
ania77 napisał(a):Co do teściowej wnioskuję właśnie z tego co czytałam wstecz. Stereotypowa teściowa ma monopol na prawdę jedyną i objawioną. Tak jak Ty.
PETERENZO napisał(a):boro2511 napisał(a):Dajcie spokój bo robi się niemiło.
Potwierdzam. Dzięki
PS.ania77 napisał(a):Co do teściowej wnioskuję właśnie z tego co czytałam wstecz. Stereotypowa teściowa ma monopol na prawdę jedyną i objawioną. Tak jak Ty.
Tak masz rację - Duce to najpiękniejsze miejsce w CRO - polecam! To miejsce, które każdemu się podoba!
To prawda "jedyna i objawiona"
Jeżeli moja odpowiedź Cię w końcu zadowala to będzie cudnie!
PS2.
Oby tylko Boro w to nie uwierzył bo nie wyjedzie poza Duce
EOT
ania77 napisał(a):A czy ja gdziekolwiek napisałam, że Duce to najpiękniejsze miejsce w Cro? Bądź łaskaw wskazać gdzie. Natomiast nie widzę powodów, żeby je jakoś szczególnie odradzać.
ania77 napisał(a):Nie raczyłeś odpowiedzieć co nie istnieje.
ania77 napisał(a):Kiedy tam byliśmy nasz gospodarz śmiał się, że Polacy w kółko o to pytają
Uprzedzając niektórych - nie pytaliśmy.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje