ania77 napisał(a):No ale chłopaka zachęcacie Jeszcze parę podobnych wpisów i wybierze Egipt.
Janusz Bajcer napisał(a):ania77 napisał(a):No ale chłopaka zachęcacie Jeszcze parę podobnych wpisów i wybierze Egipt.
Jest tyle piękniejszych i spokojnych miejsc w Chorwacji, więc nie wiem czemu akurat komuś spodobał się Rat
boro2511 napisał(a):Jestem w chwili obecnej w kropce. Niby znalazłem coś fajnego w Mimicach (Apollo 11), spokojnie i kameralnie, ale po rodzinnych naradach uznałem,że trzeba szukać dalej. Decydujące było spodziewane "latanie" po dość stromych schodach z całym ekwipunkiem na plażę z roczną córcią na ręku i jednak nieco znaczna odległość z Wrocławia (chcę trasę przejechać nocą z jak najmniejszą ilością zatrzymań a najlepiej wogóle się nie zatrzymywać bo wtedy będzie "sieczka" w aucie). Niech dzieciaki prześpią drogę w przynajmniej 75%...
FUX napisał(a):A ja zapytam?
Dlaczego musi być piasek, lody dla dzieci, pusta plaża, tanio/drogo, fajny apartament...
Skończcie z tym podtykaniem dzieciakom wszystkiego pod nos!
Co, nóżka sie skaleczy?
Nic im nie będzie!
Dadzą sobie lepiej radę, niż przewrażliwieni, pier... rodzice.
Wy nawet nie wiecie, jaka to frajda budować z dzieciakami twierdze z kamieni, robienie bajorka otoczonego kamieniami, itd.
Tak, jak Janusz pisze; gumiaki na nogi i z buta 300m na plażę.
Do tego materac, koło, wiaderko, etc. w łapę, a nie wszystko do rączki i pączek!
Rodzice!
Opamiętajcie się z tym wchodzeniem dzieciom w du..!!!
Za nich tez dorosłe życie przeżyjecie?!
ja swoje dzieci uwielbiam i kocham ponad wszystko, ale jest granica włazidup...
makr napisał(a):FUX napisał(a):A ja zapytam?
Dlaczego musi być piasek, lody dla dzieci, pusta plaża, tanio/drogo, fajny apartament...
Skończcie z tym podtykaniem dzieciakom wszystkiego pod nos!
Co, nóżka sie skaleczy?
Nic im nie będzie!
Dadzą sobie lepiej radę, niż przewrażliwieni, pier... rodzice.
Wy nawet nie wiecie, jaka to frajda budować z dzieciakami twierdze z kamieni, robienie bajorka otoczonego kamieniami, itd.
Tak, jak Janusz pisze; gumiaki na nogi i z buta 300m na plażę.
Do tego materac, koło, wiaderko, etc. w łapę, a nie wszystko do rączki i pączek!
Rodzice!
Opamiętajcie się z tym wchodzeniem dzieciom w du..!!!
Za nich tez dorosłe życie przeżyjecie?!
ja swoje dzieci uwielbiam i kocham ponad wszystko, ale jest granica włazidup...
Pięknie powiedziane
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje